BlogitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitViihdeHoroskooppi

Sanan build käännös englanti-suomi

 • rakentaaNiistä ei voi rakentaa edes hökkeliä. You cannot even build a shack. Eihän siltaa voi rakentaa vain puoliksi. You do not build half a bridge. Meidän pitäisi rakentaa riuttoja lähivesille. We should be building offshore reefs.
 • rakentuaJos kulttuurien kenttä on kunnossa, sen päälle voivat rakentua sitten myös niin yhteismarkkinat kuin ulko- ja turvallisuuspolitiikka. If that is healthy, we can then also build both a single market and a foreign and security policy upon it. Euroopan keskuspankki voi rakentua olemassa oleviin kansallisiin keskuspankkeihin kohdistuvalle luottamukselle. The European Central Bank will be able to build on the confidence enjoyed by the existing national central banks. Jos tuemme sopimusluonnosta, syynä on myös se, että 27 valtion tehokas Eurooppa ei voi rakentua Nizzan sopimuksen säännöille. If we support the draft Treaty, it is also because an effective EU of 27 cannot build on the rules of the Treaty of Nice.
 • ruumiinrakenne
 • buildata
 • koontiversioWindows 7 koontiversio 7601
 • kootaTällaisilla yhtiöillä on taloudelliset edellytykset hankkia patentteja ja koota itselleen laaja patenttivalikoima. Such companies have the financial means to buy patents and build up vast portfolios. Neuvoston ja komission tehtävä on valmistella tietä tätä varten ja koota siihen resurssit. It is the Council's and the Commission's job to build the road leading here and generate the resources for this. Tällä hetkellä on tärkeää pelastaa se vaikea rauhan ja ratkaisujen palapeli, joka halutaan ja joka täytyy koota. Today what really matters is to save this delicate mosaic of solutions and the peace we want and should be building.
 • koota buildata
 • koota buildata
 • laskeaEnsinnäkin: ei ole selvää, miksi rakennuksen sotilashenkilöstön menot tulisi laskea hallintomenoihin. Firstly, it is not clear why the military personnel in the building should be counted as administrative expenditure. Minusta näyttää siltä, että nykyisten säännösten mukaan keskushallinto voi laskea EU:n myöntämän rakennerahoituksen laskelmiinsa, kun päätetään alueellisten hallitusten budjeteista. It appears to me that, under the present rules, central government can build the EU contribution to structural funding into its calculations for determining regional government budgets.
 • perustaaMietinnössä on useimmat elementit, joihin voimme perustaa. It has most of the elements that we can build on. Olen kuitenkin sitä mieltä, että voimme perustaa työmme teidän työhönne. However, I believe that we can build on your work. Meillä on hyviä kokemuksia, joiden varaan perustaa toimiamme. There have been rewarding experiences upon which we can build.
 • versioNyt on tärkeää, että Montenegrosta tulee tavanomainen valtio eikä suurempi versio Monacosta, rikkaiden ulkomaalaisten paratiisi, jossa he voivat maksaa vähän veroja, pestä rahaa ja rakentaa palatseja. Now it is important that Montenegro become a normal state, rather than a larger version of Monaco: a paradise for rich foreigners wishing to pay low taxes, launder money and build palaces. Varhaisin kirjallinen versio on peräisin Kiinasta 800-luvulta.ohjelman vanha versio

Sanan build määritelmät

Esimerkit

 • This code wont build any more. Have you made any changes?
 • Rugby players are of sturdy build.
 • The computer company has introduced a new prototype build to beta testers.
 • I made a build that looked like the Parthenon in that game.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja