VaihtoautotHoroskooppiReseptitTietovisatViihdeTV-ohjelmatBlogit

Sanan bury käännös englanti-suomi

 • haudata
  Neuvosto haluaa nyt kuitenkin haudata lopullisesti tämän tarkistetun version. Now the Council wants to bury this revised version once and for all. Kuolleet pitäisi haudata, eikä sellaista voida lykätä eikä viivyttää. One should bury the dead, and doing so cannot be deferred or postponed. Nyt on aika kohdata totuus ja haudata EU:n perustuslain ruumis. It is time to face up to it and bury the corpse that is the EU Constitution.
 • kätkeä
  ~ totuus
 • piilottaa
  Tarkoitan strutsia, joka on kuulu siitä, että sillä on tapana piilottaa päänsä hiekkaan. I refer to the ostrich, which is known for its habit of burying its head in the sand. Emme voi piilottaa päätämme pensaaseen, vaan meidän on kohdattava ongelmat rohkeasti, niin kuin tässä mietinnössä tehdään. We cannot bury our heads in the sand, we have to face the problems head-on and this report does that. Olemme vakuuttuneita siitä, että Eurooppa ei voi piilottaa päätään pensaaseen demokratian vastaisten prosessien suhteen. We are convinced that, where anti-democratic processes are concerned, Europe cannot bury its head in the sand.

Sanan bury määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja