BlogitVaihtoautotReseptitTietovisatTV-ohjelmatViihdeHoroskooppi

Sanan calculation käännös englanti-suomi

 • lasku
  On kuitenkin kyse myös siitä, että tiedotuksesta tulee koulutusta, sillä loppujen lopuksi on opittavana täysin uudet hinnat ja uusi lasku- ja arviointitapa. But it is also a matter of turning information into education, because at the end of the day we need to acquire a totally new way of looking at prices, making calculations and judging values. Mikä on laskun tulos?Postissa tuli pelkkiä laskuja.
 • laskelma
  Toivon, että tämä ei ole tarkka laskelma. I hope that this is not an accurate calculation. Kansainvälisessä valuuttarahastossa on tehty yksinkertainen laskelma. The International Monetary Fund (IMF) has made one simple calculation. En ole saanut tyydyttäviä vastauksia siihen, mihin tämä laskelma perustuu. I have had no satisfactory answers as to what this calculation is based upon.
 • laskeminen
  No, laskeminen on yksinkertaista. Well, the calculation is simple. Kanatilojen kynnysarvojen laskeminen on liian byrokraattista. The calculation of threshold values for poultry farms is too bureaucratic. Päiväkoron laskeminen olisi kuitenkin epäedullista kuluttajille. Calculation on such a basis, however, would involve disadvantages for the consumer.
 • laskenta
  Komissio on vastannut, että laskenta ei toimi Itävallassa kunnolla. Then the Commission said that the calculation did not work correctly in Austria. Kustannusten laskenta, turvapaikkahakemuksia koskevat tiedot ja henkilötietojen käsittely hoidetaan puutteellisesti. The cost calculation, data on asylum applications and the handling of personal details are inadequate. Ehdotan mietinnössäni kuitenkin, että standardoitu laskenta perustuisi ainoastaan 365 päivän pituiseen vuoteen. However, in my report I propose that the standardized calculation for the year should be made only on the basis of 365 days.
 • laskutoimitus
  Laskutoimitus paljastaa, että hänen tavoitteensa ei ole puoliksikaan niin kunnianhimoinen kuin meidän 20 prosentin vähentämistavoitteemme. Therefore, if you do your calculations, his ambition is less than half of our 20% reduction. Meidän ei pidä tehdä virhettä: komission mukava laskutoimitus, jonka mukaan voimme ottaa parhaat ja jättää muut, ei toimi. Let us make no mistake: the Commission's cosy calculation that we can take the best and leave the rest will not work. Tiedän, että Luxemburgin suurherttuakunnalla on asukaslukuun nähden enemmän jäseniä täällä kuin suurilla jäsenvaltioilla, mutta laskutoimitus on alkeellinen ja ennenaikainen. I know that by head of population the Grand Duchy of Luxembourg has more representatives here than the large countries, but that is a primitive and premature method of calculation.

Sanan calculation määritelmät

 • The act or process of calculating
 • Reckoning, estimate
 • An expectation based on circumstances

Esimerkit

 • By my calculation, we should be there by midnight.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja