ReseptitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotBlogitHoroskooppiNauris.fi

Sanan capacity käännös englanti-suomi

 • kapasiteetti
  Jos kapasiteetti sopii yhteen pyyntimahdollisuuksien kanssa, siitä on etua, mutta kapasiteetti ei itsessään ole mikään tavoite. It is a bonus if the capacity is in line with the catch potential, but the capacity is not a goal in itself. Lentoasemien kapasiteetti ja maahuolinta (äänestys) Airport capacity and ground handling (vote) Lentoasemien kapasiteetti ja maahuolinta (keskustelu) Airport capacity and ground handling (debate)
 • kapasitanssi
  Kondensaattorin kapasitanssi on sen rakenteesta ja eristemateriaalista riippuva vakio.Kondensaattorin kapasitanssi on suuri, jos siihen voidaan viedä suuri sähkömäärä, mutta kondensaattorin jännite ei nouse paljoa.Kapasitanssi on sitä suurempi, mitä suuremmat ovat kondensaattorilevyjen pinta-alat ja mitä pienempi on levyjen väli.
 • kyky
  Yksi kriteereistä on EU:n kyky ottaa uusia jäseniä. One of the criteria is absorption capacity. Ratkaiseva tekijä on kyky noudattaa sitä, mistä on sovittu. Capacity to enact what has been agreed is a key factor. Demokratia on kyky tehdä päätöksiä, ja näin on oltava. Democracy is the capacity to take decisions and must be so.
 • asema
  Olisiko hänellä sama vaikutusvalta ja asema? Would he have the same influence and capacity? EU:lla pitäisi olla merkittävä asema oikeusvaltioperiaatteeseen liittyvissä asioissa, joihin kuuluvat poliisioperaatio ja voimavarojen kehittäminen, sekä talouselämässä. The EU should play a vital role in the areas related to the rule of law, including a police mission, capacity building and in the economy. Sen vuoksi Euroopan parlamentin asema on mielestämme tällä alueella aivan liian heikko, kun sillä on vain kuulemiseen perustuva vaikutusmahdollisuus. We therefore believe that the role of the European Parliament in this area, if it can only act in a consultative capacity, is much too weak.
 • tehtävä
  Toinen tehtävä on rakentaa tai jälleenrakentaa valtion perusvalmiudet. The second point is to build, or rebuild, the basic state capacity. On ilmeistä, että kapasiteettia on liikaa, ja asialle on tehtävä jotain. It is clear that there is an excess in capacity, and something must be done about it. Puheenjohtajana minun on kuitenkin tehtävä selväksi se, että nämä kaksi kirjettä täydentävät toisiaan. However, in my capacity as chairperson, I must point out that the two letters are complementary.
 • tilavuus
 • tuotantokyky
  Joissakin maissa tuotantokyky on kuitenkin laskenut. Production capacity has been reduced in some countries. on luotava strategia koulutettujen, unionin alueella työskentelevien maahanmuuttajien kotimaahansa palaamisen helpottamiseksi, jotta lähtömaiden taloudellinen tuotantokyky paranisi a strategy to facilitate the return of specialised immigrants in order to strengthen productive capacity in their country of origin;
 • vetoisuus

Sanan capacity määritelmät

Esimerkit

 • It was hauling a capacity load.
 • The orchestra played to a capacity crowd.
 • Its capacity rating was 150 tons per hour, but its actual maximum capacity was 200 tons per hour.
 • There will be a capacity crowd at Busch stadium for the sixth game.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja