BlogitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotViihdeHoroskooppiReseptit

Sanan carbon käännös englanti-suomi

 • hiiliLiikenteestä peräisin oleva hiili muodostaa 21 prosenttia hiilipäästöistämme. in writing. - Carbon from transport constitutes 21% of our carbon emissions. Hiili on kiinteää ainesta eli nokea, grafiittia tai timanttia. Carbon is a black solid; it is soot or graphite or diamonds. Kiina suunnittelee hiili-intensiteettinsä vähentämistä 45 prosentilla seuraavan vuosikymmenen aikana. China is planning on reducing its carbon intensity by 45% over the next decade.
 • hiilidioksidiTulee ottaa huomioon myös muut päästöt kuin hiilidioksidi. It must also take account of emissions other than carbon dioxide. Eräät niistä ovat yli tuhat kertaa kovempia lämmittäjiä kuin hiilidioksidi. Some of them are more than a thousand times more intense as global warmers than carbon dioxide. Ei ole kuitenkaan mitään takeita siitä, että nesteytetty hiilidioksidi saadaan turvallisesti varastoitua ikuisiksi ajoiksi. There are no guarantees, however, that liquefied carbon dioxide can be stored safely in perpetuity.
 • kalkkeeripaperi
 • kopsu"Kun vielä sanottiin, että alkoholivero ei ole haittavero, jos suomalainen duunari kovan duuniviikon jälkeen ottaa pienen kopsun, niin ei siitä mitään haittaa ole" (Timo Soini eduskunnassaTöiden ja saunan jälkeen otettiin kopsut.
 • päästökompensointi

Sanan carbon määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja