ViihdeHoroskooppiBlogitVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan cargo käännös englanti-suomi

 • kuorma
 • lästi
  Lästin suuruus on vaihdellut ajan, tavaralajin ja paikkakunnan mukaan.
 • lasti
  Sama koskee lastia ja matkan tilannutta asiakasta. The same goes for the cargo and for the client commissioning the voyage. Yhden niistä mainitsinkin jo aikaisemmin eli säännösten soveltamisen myös lasti- ja matkustaja-aluksiin. It involves applying the measures to cargo ships as well as to passenger ships. Meillä on yksityiskohtaisempia tietoja lastista ja tiedämme, kuka vastaa tämän tiedon toimittamisesta. We have more detailed information on the cargo and know who is responsible for providing this information.
 • rahti
  Tavarat ja rahti ovat viivästyneet tai niitä ei ole kuljetettu ollenkaan, ja se on vaikuttanut myös yrityksiin, sekä suuriin että pieniin. Goods and cargo have been delayed or not transported at all and businesses, both large and small, have been affected. Ei pidä olla niin, että Rotterdamissa elintarviketurvallisuuteen perustuvista syistä hylätty rahti kuitenkin myöhemmin tulee EU:hun toista kautta. It must not be the case that a cargo is rejected in Rotterdam on food safety grounds yet subsequently enters the EU via a different route.
 • taakka

Sanan cargo määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja