ReseptitBlogitHoroskooppiTietovisatViihdeVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan cash käännös englanti-suomi

 • käteinen
  Kuljetettavan tavaran luonteen ja arvon vuoksi on lisäksi erittäin tärkeää, että käteinen raha toimitetaan lopulliselle vastaanottajalle turvallisesti. Furthermore, given the nature of the goods transported and their value, it is very important for the cash to reach the end recipient safely. Tämä on hyödyllistä ympäristölle ja samalla säästää kuljettajien varoja. Käytettävissä oleva käteinen on erittäin tärkeä tällä hetkellä. This will not only benefit the environment but also save motorists money - it is cash in people's pockets, which is very important at this time. Käteinen maksutapa ei yleensä aiheuta luottotappioita.
 • cash
 • käteisraha
 • lunastaa
  Näillä mailla on oikeus lunastaa hiilidioksidikiintiönsä. These countries are entitled to cash in on their carbon dioxide quotas. Mikäli voittoa ei lunasteta määräaikaan mennessä, siirtyy lottovoitto kokonaisuudessaan voittorahastoon.Varatut liput voi lunastaa lipunmyynnistä.
 • rahakasvi
  Monilla tiloilla se on selkeä rahakasvi. On many farms it is clearly a cash crop. kehitysmaille rahakasvit ovat tärkeitä

Sanan cash määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja