TV-ohjelmatViihdeReseptitBlogitVaihtoautotTietovisatHoroskooppi

Sanan cattle käännös englanti-suomi

 • karja
  Isät myyvät edelleen tyttäriään tai vaihtavat heitä karjaan. Fathers still sell their daughters or swap them for cattle. Karja tuottaa metaania, mikä on huono asia maapallon ilmastolle. Cattle produce methane, and that is bad for the global climate. Mopedit, vuohet ja karja nostettiin Rafahiin nostureilla ihmisten hurratessa. Mopeds, goats and cattle were hoisted into Rafah by cranes, to the cheers of the crowd.
 • nautakarja
  Muuten tämä nautakarja on täysin tervettä. Otherwise these are perfectly healthy cattle. Arvoisa puhemies, arvoisa komission jäsen, hyvät naiset ja herrat, ensin olivat nautakarja ja BSE-tauti, nyt on vuorossa siipikarjaa ja dioksiinia koskeva skandaali. Mr President, Mr Commissioner, ladies and gentlemen, first of all it was cattle and BSE, now the fuss is all about poultry and dioxin.
 • kesynauta
 • lauma
 • nauta
  Skotlannilla on useita maailman tunnetuimpia nauta- ja lammasrotuja. Scotland has several of the world’s best-known breeds of cattle and sheep. Kuluttajat tarvitsevat tietoa siitä, missä eläin on syntynyt, kasvatettu ja teurastettu, ja nauta on merkittävä ja rekisteröitävä, jotta jäljitettävyys voitaisiin taata. Consumers require information about where the animal was born, bred and slaughtered, and cattle should be identified and registered so that their traceability can be guaranteed. Leikkeeksi valitsin nautaa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja