HoroskooppiViihdeVaihtoautotBlogitTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan centre käännös englanti-suomi

  • keskustaKeskusta-oikeisto ja keskusta-vasemmisto ovat ratifioineet nämä EU:n ja hallitusten päätökset. The centre-right and centre-left have ratified these EU and government decisions. Koko EU:ssa tarvittaisiin noin 1 800 tällaista keskusta. We would need around 1 800 such centres EU-wide. Valitettavasti mainittua keskusta ei ole vielä perustettu. Unfortunately, that centre has not yet been set up.
  • kansalaisopisto
  • keskiöKeskiön ansiosta polkimet voidaan kiinnittää polkupyörän runkoon niin, että polkimet pyörivät vapaasti.[http://www.polkupyoraily.net/wiki/Keski%C3%B6]Energia- ja ulkopolitiikka Putinin Kiinan vierailun keskiössä. ([http://yle.fi/uutiset/energia-_ja_ulkopolitiikka_putinin_kiinan_vierailun_keskiossa/6164918 yle.fi]
  • keskusKeskus on avoin myös muille jäsenvaltioille. The centre is also available to any other Member State. Paitsi että keskus ei pysy koossa, se on jopa vaivoin havaittavissa. Not only does the centre not hold; it is hardly discernible. Keskus on avattava uudelleen välittömästi. The centre must be reopened immediately.
  • napaKäyttäydymme ikään kuin Eurooppa olisi muuta kuin Euraasian mantereen jatko, ikään kuin se olisi maailman napa ja ikään kuin Aasia sijaitsisi toisella mantereella. We are behaving as if Europe were something other than an appendage to the Eurasian continent, as if it were the centre of the world, and as if Asia were on another continent. Ei siksi, että alueemme olisi maailman napa, vaan ainoastaan siksi, että sieltä saivat alkunsa ne hengelliset juuret, joiden vaikutus ulottuu meidän jokaisen elämään. That is not because we are the centre of the world. It is only because the spiritual roots sprang from here to transmit their force among every and each one of us. taivaannapa

Sanan centre määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja