Nauris.fiTietovisatBlogitVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan ceremony käännös englanti-suomi

 • seremonia
  Olen myös iloinen siitä, että tämä seremonia pidetään täällä Euroopan parlamentissa, joka on kaikkien Euroopan kansalaisten demokratian koti. I am also pleased that this ceremony can take place here, in the European Parliament, the home of democracy for all Europe's citizens. Seremonia oli hyvin asianmukainen ja arvokas, ja siihen ottivat osaa presidentti Havel ja puhemies Buzek, ja Euroopan parlamentissa oli näyttelyitä. There was a very appropriate and worthy ceremony, in which Mr Havel and Mr Buzek took part, and there are exhibitions in the European Parliament. Jos unohdamme nämä tosiseikat, tämänpäiväinen seremonia Venäjällä voi muuttua Neuvostoliiton imperialismin ylistyspuheeksi fasismin voittamisen juhlinnan sijaan. If we fail to remember these facts, today’s ceremony in Russia may turn into a eulogy of Soviet imperialism instead of a celebration of the victory over fascism.
 • juhla
  Joulu juhlista jaloin.Monelle 50-vuotispäivä on tärkeä juhla.Pidin syntymäpäivänäni isot juhlat.
 • juhlallisuudetp
 • muodollinen käytös
 • muodollisuus kursailu
 • juhlamenot
 • kursailu
 • muodollisuus
 • tilaisuus
  Haluan myös käyttää tämän tilaisuuden hyväkseni ja muistuttaa teille, että keskiviikkona klo 12.00 järjestetään tilaisuus, jossa jaetaan mielipiteenvapauden Saharov-palkinto. I would also like to take the opportunity to remind you that on Wednesday at 12.00, a ceremony will be held to present the Sakharov Prize for Freedom of Thought. Olen varma, että tilaisuus oli niin arvokas kuin sen kuuluukin olla enkä epäile sitä lainkaan, sillä pidän tätä asiaa ja tilaisuutta hyvin tärkeinä, ja tilaisuuden järjestäminen oli tärkeää. I take it as read that it was of an appropriately dignified character, and do not indeed doubt that it was, for I see the occasion, and the need for such a ceremony, as important. Kuulin niinkin ajoissa kuin viime torstaina, että täällä järjestetään tänään iltapäivällä ennen tämän täysistunnon avaamista tilaisuus terrorismin uhrien muistoksi. I learned as early as last Thursday that a ceremony commemorating the victims of terrorism was to be held here this afternoon before this plenary sitting began.
 • [[muodollinen]] [[käytös]]

Sanan ceremony määritelmät

Esimerkit

 • a graduation ceremony, an opening ceremony
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja