HoroskooppiNauris.fiTietovisatReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotBlogit

Sanan certainty käännös englanti-suomi

  • varmuus
    Meidän on taattava heille edes jonkinlainen varmuus. We must give them some form of certainty. Jos on olemassa yksi asia, mitä matkailu tarvitsee, se on varmuus. If there is one thing that tourism needs, it is certainty. Kuluttajien on saatava parempi varmuus tuotteiden turvallisuudesta. Consumers must have greater certainty that products are safe.
  • turvallisuus
    Lääkärintoimen harjoittamisessa tarvitaan sekä oikeusvarmuutta että sijoittautumisvapautta korkeiden turvallisuus- ja laatunormien varmistamiseksi. Legal certainty is needed in medical practice, as is right of establishment to guarantee high-level safety and quality standards. Sen sijaan unionille on annettava lopultakin kansalaisoikeudellinen perusta, jossa turvallisuus tarkoittaa oikeusvarmuutta eikä lakia ja järjestystä! Instead of finally establishing the Union on a foundation of civil law, where security means legal certainty and not law and order! Kansalaiset luopuivat vapaudesta saadakseen turvallisuutta.

Sanan certainty määritelmät

  • The state of being certain
  • An instance of being certain
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja