VaihtoautotTV-ohjelmatBlogitReseptitViihdeHoroskooppiTietovisat

Sanan channel käännös englanti-suomi

  • kanavaOn parempaa, että sitä varten on jokin kanava. It is better to have a channel to do that. Se on ainoa jäljellä oleva kanava. This is the only channel for aid still open. Pyytäisin teiltä, että hollanninkielinen kanava asennettaisiin uudelleen. Could you please have this channel re-installed?
  • kanaaliSen nimi on Englannin kanaali tai la Manche - jos pidätte enemmän siitä nimestä. It is called the English Channel, or la Manche, if you prefer. Uusimmissa Arc Manchen alueen kartoissa Englannin kanaalin nimi on ”Greater North Sea” ja Bristolin kanaali on ”Celtic Sea”. Yet the latest maps on the Arc Manche region change the name of the English Channel to the 'Greater North Sea' and call the Bristol Channel the 'Celtic Sea'. Iso-Britannia on ollut tunnettu hallituksista - niin työväenpuolueen kuin konservatiivienkin hallituksista - jotka ovat uskoneet, että Atlantin valtameri on kapeampi kuin Englannin kanaali. Britain has been notorious for governments - Labour or Conservative - who have believed that the Atlantic is narrower than the Channel.
  • kanavoidaEU:n tuki voidaan kanavoida EU:n pelastuspalvelumekanismin kautta. EU support can be channelled through the EU Civil Protection Mechanism. Tuki pitäisi kanavoida entistä vahvempien tuottajajärjestöjen kautta. Support should be channelled through strengthened producer organisations. Niin meidän kuin kansalaistenkin olisi saatava tietää, kuinka nämä näkökannat voidaan kanavoida. Just like us, citizens need to know how these points of view will be channelled.
  • ohjataEhdotukset ohjata merkittäviä summia toiseen pilariin tuen mukauttamisen kautta eivät saa tukeani. The proposals to channel considerable amounts to the second pillar via modulation do not receive my support. Miksi meillä ei ole hallintajärjestelmää, jolla nämä ihmiset voitaisiin ohjata valtioihimme laillisesti ja turvallisesti? Why can we not find a management system whereby these people can be channelled into our countries through legal and safe means? Tässä tehdään suoraa yhteistyötä Operation Enduring Freedom -operaation kanssa, mikä ei ole hyväksyttävää, ja rahoitus on tarkoitus ohjata Athenan kautta. There is direct cooperation with Operation Enduring Freedom, which is unacceptable, and funding is to be channelled through Athena.
  • uomaTalvisin alukset kulkevat pitkin jäänmurtajan avaamaa uomaa.Niin elämä asettui taas uomaansa.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja