ReseptitHoroskooppiVaihtoautotTietovisatBlogitViihdeTV-ohjelmat

Sanan city käännös englanti-suomi

 • kaupunki
  Ammochostos on ollut kuollut kaupunki 30 vuoden ajan ja on maailman ainoa kuollut kaupunki. Ammohostos has been a dead city for 30 years and is the only dead city in the world. Se on kaupunki, joka on ylpeä perinteistään, mutta myös kaupunki, joka katsoo optimistisesti tulevaisuuteen. It is a city proud of its traditions but also a city optimistically looking towards a future. Kaupunki oli kadehdittavan kaunis. It was a city of enviable beauty.
 • suurkaupunki
  Sanoisinpa vaan, että mikä tahansa Euroopan suurkaupunki suuntaa tällaisiin ohjelmiin enemmän varoja kuin komissio. All I will say is that the city council of any large European city devotes more budgetary resources to programmes like this than the Commission does. – Arvoisa puhemies, kaikissa Euroopan maissa on pääkaupunki ja suurkaupunki: Madrid ja Barcelona, Pariisi ja Lyon, Rooma ja Milano. – Mr President, in all the countries of Europe there is the capital and a large city: there are Madrid and Barcelona, there are Paris and Lyon, there are Rome and Milan.
 • aavikkokaupunki
 • keskusta
  ympyrän ~Kävelin Helsingin keskustassaKeskustan haltuunotto sotilain tai vastustajan sotilaskeskustan muodostamisen häiritseminen on klassisen ajattelutavan mukaan yksi avausvaiheen pääideoista. Hypermoderni koulukunta sen sijaan kannatti keskustan hallintaa etäältä upseerien avulla.
 • metropoli
 • teollisuuskaupunki
  Tampere oli Suomen ensimmäinen teollisuuskaupunki.

Sanan city määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • City will reportedly look to have a fee for Aguero.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja