Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan cleaning käännös englanti-suomi

 • siivous
  Varmasti esimerkiksi siivous- ja kunnossapitotoimista säästäminen on yksi keino, mutta ehkä kaipaisimme myös suurempia linjanvetoja kuin saippuan säästäminen. Certainly, making savings on cleaning and upkeep, for example, is one solution, but perhaps we also need more ambitious agendas than merely saving on soap.
 • puhdistaen
 • puhdistaminen
  Tekojärvien tällaisten kerrostumien puhdistaminen on erittäin kallista, eikä siihen ole olemassa tarvittavaa teknologiaa. Cleaning reservoirs of these deposits will be very costly and there are no technologies to do this. Pohjaveden suojelua koskevaa komission ehdotusta on parannettava etenkin siksi, että pohjaveden puhdistaminen voi kestää vuosikymmeniä. The Commission proposal on the protection of groundwater needs to be improved, especially as cleaning up groundwater may take decades. Liikennepolttoeineiden puhdistaminen on keskeinen osa ilmastonmuutoksen torjuntaa, ja tämän vuoksi polttoainedirektiivi on niin tärkeä. Cleaning up our transport fuels is a key part of the fight against climate change and that is why the Fuel Quality Directive is so important.
 • puhdistava
 • puhdistus-
  Lisäksi näissä teurastamoissa ei panna täytäntöön puhdistus- ja desinfiointisuunnitelmia eivätkä nylkijä-teurastajat noudata henkilökohtaista hygieniaa koskevia sääntöjä. Additionally, cleaning and disinfection programmes are not implemented in these slaughterhouses and the slaughterhouse workers do not observe the rules on personal hygiene. Tiukemmat vaatimukset orgaanisten liuottimien osalta ovat välttämättömiä erityisesti raskailla käyttöalueilla kuten puhdistus-, liuotin- ja säilöntäaineiden kohdalla. We need more stringent requirements for organic solvents, particularly when they are being used intensively for industrial cleaning purposes, as straight solvents or as preserving agents.
 • putsaaminen
 • putsaava
 • putsaten
 • siivoaminen
  Pelkäänpä, että ympäristön siivoaminen voi olla helppo homma verrattuna siihen, että UKIP-puolue saadaan siistimään tapansa. I fear that cleaning up the environment may prove to be a doddle compared to the task of persuading the UKIP to clean up its act. Toimiston siivoaminen tai supermarketin hyllyjen täyttäminen ei ole haastavaa työtä, ja sitä ei useinkaan aseteta kotirouvana olemisen edelle. Cleaning offices or stacking shelves in supermarkets are not demanding jobs, and, in many cases, not to be preferred to the role of housewife.
 • siivoava
 • siivoten
 • siivous-
  Varmasti esimerkiksi siivous- ja kunnossapitotoimista säästäminen on yksi keino, mutta ehkä kaipaisimme myös suurempia linjanvetoja kuin saippuan säästäminen. Certainly, making savings on cleaning and upkeep, for example, is one solution, but perhaps we also need more ambitious agendas than merely saving on soap.

Sanan cleaning määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja