ViihdeReseptitBlogitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan clever käännös englanti-suomi

 • nokkelaKatsokaa vaikka kuinka nokkela ja siisti Eurooppa 2020 -strategia on! Just look how clever and clean the EU 2020 strategy is! Se on heidän mielestään erittäin nokkela: "ongelmana ei ole teksti, vaan konteksti". They think it is very clever: ‘Context, not text, is the problem’.
 • ovelaJäsen Bourlanges, tuo oli erittäin ovela tapa kiilata äänestysselityksissä jonon ohi. That was a very clever way, Mr Bourlanges, of jumping the queue on explanations of vote. Asiakirja on hyvin varovainen, kenties teknokraattinen, ja varmasti älykäs ja toisinaan jopa ovela asiakirja. It is a very cautious, perhaps technocratic and certainly intelligent, and sometimes even clever paper. Tämän vuoksi on ovela ajatus hyväksyä tässä vaiheessa muutettu ehdotus, mutta ei lainsäädäntöpäätöslauselmaa. It is a clever idea, therefore, to accept an amended proposal but not the legislative resolution at this stage.
 • taitavaOlen kuitenkin tullut siihen lopputulokseen, että tämä on oikeastaan aika taitava ajoitus. But I have come to the conclusion that it was in fact quite clever timing. Hän vastasi erittäin taitavasti, koska hän on taitava poliitikko: se riippuu teistä, te olette poliitikko. He answered very cleverly, because he is a clever politician: that is up to you - you are a politician. Hän on komea ja erittäin taitava nuori mies, ja me annamme tunnustusta tälle mietinnölle. He is a very good looking, extremely clever young man, and we congratulate him on this report!
 • älykäsKysymys ei yksinkertaisesti ole siitä, olenko heikko mutta älykäs vai dynaaminen mutta kömpelö. It is not simply a question of being weak yet clever, or being dynamic yet clumsy. Asiakirja on hyvin varovainen, kenties teknokraattinen, ja varmasti älykäs ja toisinaan jopa ovela asiakirja. It is a very cautious, perhaps technocratic and certainly intelligent, and sometimes even clever paper. Siltä osin teollisuus on riittävän älykäs suojautuakseen sellaisilta vapaamatkustajilta tai - anteeksi - myös korppikotkilta. Industry is clever enough to protect itself against such free-riders, or, if you will excuse the expression, these wolves.
 • käteväHerra Tomlinsonin esittämät tarkistukset kiinnostavat meitä myös siksi, että ne ovat kätevä keino välttyä tuolta "komitologiaksi" kutsutulta koettelemukselta. We are also interested in Mr Tomlinson's amendments insofar as they represent a clever way of getting away from that heavy cross we have to bear, known as comitology.
 • terävä-älyinen

Sanan clever määritelmät

  Haussa juuri nyt

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja