TV-ohjelmatNauris.fiTietovisatBlogitReseptitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan cliché käännös englanti-suomi

 • klisee
  Nykyään on klisee sanoa, että ihmisoikeudet ovat jakamattomia. It is a cliché now to state that human rights are indivisible. Tästä sanonnasta on tullut klisee, mutta tällä kertaa se sattuu pitämään paikkansa. Saying this has become a cliché, but this time it happens to be true. Toiseksi haluan huomauttaa, että pienten ja keskisuurten yritysten nimittäminen EU:n talouden selkärangaksi on pelkkä klisee. Secondly, it is a cliché to say that small- and medium-size enterprises are the backbone of the European economy.
 • latteus
 • kulunut sanonta
  On kulunut sanonta, että jokainen päätös on sen arvoinen, minkä verran siitä pannaan täytäntöön, mutta se on kuitenkin totta. It is a cliché, but true nonetheless, that every decision is worth however much of it is implemented. Tiedän, että se on kulunut sanonta, jota on usein käytetty istuntosalissamme, mutta me olemme antaneet lähes miljardi ecua tupakan viljelyyn sillä verukkeella, että se säilyttää työpaikkoja. I know it is an old cliché often raised in this House but we have put almost ECU 1bn into tobacco growing, ostensibly for employment protection. Arvoisa puhemies, arvoisa neuvoston varapuheenjohtaja, arvoisa komission jäsen, ei ole mikään kulunut sanonta, että Euroopan unioni on Feiran Eurooppa-neuvoston kynnyksellä ratkaisevassa tilanteessa. Madam President, Mr President-in-Office of the Council, Commissioner, it is no cliché to say that, on the eve of the European Council in Feira, this is a decisive moment for the European Union.

Sanan cliché määritelmät

 • Something, most often a phrase or expression, that is overused or used outside its original context, so that its original impact and meaning are lost. A trite saying; a platitude.
 • A stereotype (printing plate
 • To use a cliché; to make up a word or a name that sounds like a cliché

Esimerkit

 • The villain kidnapping the love interest in a film is a bit of a cliché.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja