Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan closed käännös englanti-suomi

 • suljettu
  EU:n ei pidä olla suljettu kerho. The EU must not be a closed club. Tämä tehdas on suljettu aivan hiljattain. This factory has just closed down. Unioni on pikemminkin suljettu yhteisö. The Union is a rather closed entity.
 • kiinni
  Kun saavuin paikalle, ovi oli jo kiinni. When I arrived, the door was already closed. Virallisesti vaalihuoneistot menivät kuitenkin kiinni klo 18.00. But officially the stations closed at 6.00 p.m. Unioni ei ole paukauttanut ovea kiinni, vaan on avannut sen. The door has not been closed to Turkey, it has been opened.
 • salainen
  Avoimesta koordinointimenettelystä on tullut salainen yhteistyö ja avoin nöyryytys. The method of open coordination has turned into a closed collusion and open humiliation. Olemme nyt päässeet Pohjois-Korean edelle, joka on maailman ainoa valtio, jossa lainsäädäntöprosessi on salainen. We are now overtaking North Korea, which is the only country in the world that prefers to legislate behind closed doors. Havela on suljettu salainen maailmanlaajuinen verkosto, joka voi vuorokauden kuluessa siirtää suuria rahasummia minne tahansa. Havela is a closed, secretive and worldwide network which, within twenty-four hours, can transfer large amounts of money to anywhere in the world.
 • kiinni minussa

Sanan closed määritelmät

Esimerkit

 • closed source
 • a closed committee
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja