TietovisatHoroskooppiVaihtoautotBlogitReseptitNauris.fiTV-ohjelmat

Sanan coexistence käännös englanti-suomi

  • rinnakkaiselo
    Kyseessä on näiden ihmisten tulevaisuus, rinnakkaiselo ja hyvinvointi. We are dealing with their future, coexistence and well-being. On tärkeää todeta, että rinnakkaiselo ei sinänsä muodosta riskiä. It is important to say that the issue of coexistence is not one of risk per se. Aiheuttaako kontaminaatio eli rinnakkaiselo ongelmia? Do we not have the problem of contamination, that is, the problem of coexistence, here?
  • yhteiselo
    Viime vuosien edistysaskelet Kosovossa ovat vahvistaneet toivoamme siitä, että monietninen ja monikulttuurinen yhteiselo on mahdollista Kosovossa. Kosovo's successes over the past year have reinforced our hopes that multiethnic and multicultural coexistence is possible in Kosovo. Yhteiselo edellyttää todellista demokratiaa, joka perustuu suvaitsevaisuuteen ja vapauteen, ja meidän on tunnustettava, ettei tällaista demokratiaa vielä ole. That coexistence requires effective democracy based on tolerance and freedom; we must recognise that such democracy is not yet in place. Tämä on laki, jolla, kun se on hyväksytty ja kun sitä noudatetaan, varmistetaan Romanian vähemmistön ja enemmistön sopuisa yhteiselo pitkällä aikavälillä. This is the law that, when adopted and observed, will be able to ensure the harmonious coexistence of the minority and majority living in Romania in the long term.
  • rinnakkaiseläminen

Sanan coexistence määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja