BlogitViihdeVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatReseptit

Sanan coherent käännös englanti-suomi

 • koherentti
  Arvoisa puhemies, esittelijä lupaa, että luodaan koherentti, turvallinen ja ympäristön huomioon ottava liikennejärjestelmä. Mr President, the rapporteur's aspiration is for a system which is coherent, safe and kind to the environment. Ymmärrän tietysti parlamentin arvoisien jäsenten huolen siitä, että komission politiikan kokonaisuus on kuitenkin koherentti ja yhdenmukainen. I obviously understand the concern among Members that the Commission's position should nevertheless be a coherent, harmonious one.
 • johdonmukainen
  Lähestymistapamme tulee olla johdonmukainen. Our approach must be coherent. Jäsen Foliasin mietintö on harkittu ja johdonmukainen. Mr Folias' report is considered and coherent. Toiseksi, onko järjestelmä johdonmukainen ja tehokas? Secondly, is the system coherent and efficient?
 • samanvaiheinen
 • sopusointuinen
 • yhtenäinen
  Meillä on oltava yhtenäinen kanta. We need to have a coherent position. Se on johdonmukainen ja hyvin yhtenäinen. It is consistent and very coherent. Se haluaa mieluummin yhtenäistä politiikkaa, koska vain yhtenäinen politiikka voi olla tehokasta. Rather, it wants a coherent one, because only a coherent policy can be effective.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja