VaihtoautotBlogitHoroskooppiReseptitTietovisatTV-ohjelmatViihde

Sanan cohesion käännös englanti-suomi

 • koheesio
  Agenda 2000: " Taloudellinen ja sosiaalinen koheesio 2000: Economic and social cohesion Koheesio liittyy solidaarisuuteen. Cohesion is linked with solidarity. Kyseessä on koheesio, jonka on lähdettävä myös sisältä käsin. But cohesion must also come from within.
 • yhtenäisyys
  Siten taataan sosiaalinen yhtenäisyys koko Euroopassa. This guarantees social cohesion across Europe. Euroopan sisäinen yhtenäisyys on vielä yksi tärkeimmistä tehtävistämme. Europe's internal cohesion is one of the most important tasks with which we are faced. Yhtenäisyys parlamentissa on jyrkässä ristiriidassa yhtenäisyyden puutteen kanssa, kun keskustellaan suklaasta. The cohesion here in this Parliament shows a marked contrast to our lack of cohesion when it comes to chocolate.
 • yhteen kasvaminen
 • yhteistoiminta
  Yt-lain tarkoituksena on edistää henkilöstön ja työnantajan välistä yhteistoimintaa siten, että työntekijöillä olisi paremmat mahdollisuudet vaikuttaa työtään ja työpaikan työoloja koskeviin asioihin.[https://www.erto.fi/tyosuhdeopas/yt-neuvottelut/milloin-on-neuvoteltava]

Sanan cohesion määritelmät

Esimerkit

 • Unit cohesion is important in the military.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja