Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan colleague käännös englanti-suomi

 • kollega
  Saanen keskeyttää teidät, hyvä kollega. Colleague, let me interrupt you. Eräs kollega puhui asiasta aiemmin. A colleague spoke about it earlier. Kollega oli huolestunut Libanonista. One colleague raised concerns about Lebanon.
 • virkatoveri
 • virkaveli
  Kun sitten vihreitä edustava virkaveli tulee ja haluaa selittää minulle, että ottaisimme ensimmäisen ja toisen ryhmän, voin vain sanoa, että meillä on kymmenen ryhmää! If then a colleague from the Green Party will sit down and explain to me that we would introduce a first and second division then I can only say that we have a ten-division league!
 • assistentti
 • kumppani
  Ymmärtääkseni kollegat ja me olemme samaa mieltä siitä, ettei strateginen päätöksemme voi olla riippuvainen Venäjästä, mutta toisaalta Venäjä on merkittävä kumppani. I understand the colleagues and we share the view that our strategic decision should not depend on Russia, but, on the other hand, Russia is an important partner.
 • työpari
 • työtoveri
  Hän on ollut erinomainen työtoveri ja media-alan asiantuntija. She has been an excellent colleague and media expert.

Sanan colleague määritelmät

Esimerkit

 • Young Fortinbras,/ Holding a weak supposal of our worth/...Colleagued with the dream of his advantage,/...hath not failed to pester us with message/ Importing the surrender of those lands/Lost by his father. - Hamlet (Act I, Scene 2
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja