TV-ohjelmatTietovisatBlogitReseptitViihdeVaihtoautotHoroskooppi

Sanan commodity käännös englanti-suomi

 • hyödyke
  Tieto ei ole tavallinen hyödyke. Information is not an ordinary commodity. Terveydenhuolto ei ole hyödyke, se on sosiaalinen oikeus. Healthcare is not a commodity, it is a social right. Terveys on sosiaalinen arvo, ei mikään kaupallinen hyödyke. Health is a social value, not a commercial commodity.
 • avu
  Hänen suurin avunsa ovat uskomattomat puhelahjat.Hän ei naisellisia avujaan peittele.BB-julkkis esittelee avujaan videolla.
 • kauppatavara
  Ihmiskeho ei ole kauppatavara. The human body is not a commodity. Energia ei ole muiden kaltainen kauppatavara. Energy is not a commodity like any other. Onko energia "yhteishyvä" vai yksi kauppatavara muiden joukossa? Is energy a 'common asset' or just a commodity?
 • massahyödyke
 • raaka-aine
  Jos pysähdymme miettimään, miten selviämme paremmin kohonneiden raaka-aine- ja energiahintojen kanssa, niin jälleen kerran erinomainen vastaus on euro. If we pause to think about why it is that we are coping with the high commodity and energy prices, then that is another question to which the euro provides an excellent answer. Puu paperin raaka-aineena.Raakaöljy on raaka-aine, josta voidaan jalostaa esimerkiksi polttoaineita ja muoveja.

Sanan commodity määritelmät

Esimerkit

 • The price of crude oil is determined in continuous trading between professional players in Worlds many commodities exchanges
 • Although they were once in the forefront of consumer electronics, the calculators have become a mere commodity

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja