BlogitTietovisatHoroskooppiViihdeReseptitTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan communication käännös englanti-suomi

 • kommunikaatio
  Laboratorioiden ja poliitikkojen välillä on kommunikaatio-ongelmia. We have communication problems between laboratories and politicians. Ehkä kysymys on kommunikaatio-ongelmasta, jonka pyrin ratkaisemaan vielä tänä päivänä. Perhaps there is a communication problem, which I shall try to resolve this very day. Rahoitusta on myös järjestetty kommunikaatio- ja tietojärjestelmien ja -suunnitelmien ylläpitoon ja kehittämiseen. There has also been funding for the maintenance and development of communication and information systems and schemes.
 • viestintä
  Viestintä on julkinen hyödyke. Communication is a public asset. Viestintä vielä suuremmassa määrin kuin tiedotus. Information more so than communication. Sähköinen viestintä ja tietokonerikollisuuden torjunta Data protection in electronic communications
 • sanoma
  Komission eilen hyväksymään tiedonantoon sisältyykin keskeinen sanoma: tämä on oikea hetki pitää kiinni jo tekemistämme sitoumuksista ja vauhdittaa uudistuksia. Yesterday' s Commission communication has a central message: the time has come to stick to our commitments and to speed up reform. Kuulimme iloisen sanoman lapsen syntymästä.joulun sanoma
 • kanssakäyminen
 • kommunikointi
  Tässä ovat apuna kommunikointi ja vuoropuhelu. Communication and dialogue will help here. Turhauttavaa tässä on se, ettei kommunikointi enää tässä vaiheessa toimi. What is frustrating is that there is no communication at that point. Meidän on varattava välitön kommunikointi sellaisiin tilanteisiin, joissa tarkoituksena on keskustelu. We must preserve direct communication when there is going to be a debate.
 • kulkuyhteys
 • yhteydenotto
  odottaa yhteydenottoaviimeisimmässä yhteydenotossa
 • yhteydenpito
  Voin vakuuttaa teille, että yhteydenpito välillämme ja yksikköjemme välillä on hyvin tiivistä. I can assure you that the communication between us and between our services is very intense. Jo nyt parlamentin jäsenten ja äänestäjien yhteydenpito jää varsin usein kovin ohueksi. Communications between Parliament and the voters are already very often pretty tenuous. Toiseksi, haluaisin tässä yhteydessä vielä painottaa, kuinka tärkeää on hyvä yhteydenpito nuoriin. Secondly, I would just like to emphasise here how important it is to have good communication with young people.
 • yhteys
  Hänen mukaansa sanoilla yhteinen, yhteisö ja viestintä (common, community ja communication) on muutakin yhteistä kuin sanallinen yhteys. He wrote ‘there is more than a verbal tie between the words common, community, and communication. Ohjelmien yhteentoimivuus ja niiden välinen yhteys olisi jätettävä direktiivin soveltamisalan ulkopuolelle. Interoperability and communication between programmes should be excluded from the scope of this Directive. On ilmeistä, että suora yhteys tarkastushenkilöstön välillä nopeuttaa ja tehostaa yhteistyötä. It is obvious that direct communication between inspection staff will make cooperation faster and more effective.

Sanan communication määritelmät

Esimerkit

 • communication of smallpox
 • communication of a secret
 • Some say that communication is a necessary prerequisite for sentience; others say that it is a result thereof.
 • The node had established communication with the network, but had as yet sent no data.
 • Surveillance was accomplished by means of intercepting the spies communications.
 • The subpoena required that the company document their communication with the plaintiff.
 • The professors communications consisted of lively discussions via email.
 • A round archway at the far end of the hallway provided communication to the main chamber.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja