TV-ohjelmatBlogitReseptitTietovisatViihdeHoroskooppiVaihtoautot

Sanan comparison käännös englanti-suomi

 • vertailu
  Sallikaa minun esittää selkeä vertailu. Allow me to draw a clear comparison. Tällainen vertailu meidän on tehtävä. That is the comparison we have to make. Tehdäänpä nopea vertailu Eurooppaan. Let us just do a quick comparison with Europe.
 • komparaatio
  Omakotitalo on korkea, kerrostalo korkeampi, mutta pilvenpiirtäjä on korkein.Liisa kirjoittaa nopeasti, Pekka nopeammin, mutta Pirkko nopeimmin.Meidän talo on melkein rannalla, mutta naapurin talo on vieläkin rannemmalla.
 • hintavertailu
  Kuluttajille tiedottamisen ja avoimuuden osalta katson, että hintavertailu ja tuotteita koskeva tiedonanto on kuluttajille välttämätöntä. On consumer information and transparency: price comparison and product disclosure information is critical for consumers.
 • samankaltaisuus
 • samanlaisuus
 • vertailukohde
  Myös tämä olisi hyödyllinen vertailukohde avoimen koordinoinnin kannalta. It would be another useful area for comparison in an open method of coordination. Kun perussuomalaisten vertailukohteena on kokoomus, ei tällöin vertailla vain senhetkisiä puoluekannatuksia toisiinsa.= vertailukohde on puolue, ei senhetkinen puolueen kannatus
 • vertailukohta
  Tämän takia ainoa oikea vertailukohta on seuraava: parannammeko todella näillä uusilla säännöillä nykytilannetta. Therefore, the only true point of comparison is this: will we be improving the situation as it is now by means of these new rules? Viisi mi­nis­te­riä ja alle pro­sen­tin kan­na­tus - his­to­rias­ta ei löydy ver­tai­lu­koh­taa si­nis­ten ti­lan­teel­le (kaleva.fi= vertailukohta on puolueen kannatus, ei puolue

Sanan comparison määritelmät

Esimerkit

 • to bring a thing into comparison with another; there is no comparison between them
 • He made a careful comparison of the available products before buying anything
 • There really is no comparison between the performance of todays computers and those of a decade ago

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja