VaihtoautotViihdeReseptitBlogitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan complete käännös englanti-suomi

 • täydellinen
  Tavoitteemme on täydellinen yhteisymmärrys. Our aim is complete consensus. Sen vuoksi täydellinen uudelleenlaadinta ei ole tarpeen. For this reason, a complete overhaul is not necessary. Meripolitiikan täydellinen muutos on välttämätön. A complete transformation of maritime policy is essential.
 • täydentää
  Toivomme nyt, että komissio täydentää tätä työtä. We now hope that the Commission will complete the work. Tämä täydentää vastaukseni ensimmäistä osaa. That completes the first part of my answer. Meidän mielestämme unionin kannattaa ennemminkin täydentää kunnianhimoista energia- ja ilmastonmuutoslainsäädäntöä koskevaa pakettiaan. We prefer the Union to complete its ambitious package of 'energy and climate' legislation.
 • koko
  Koko politiikka on täysin rajoittavaa. This whole policy is completely restrictive. Artikla saattaa koko lainsäädäntömme naurunalaiseksi! That makes a complete mockery of our legislation! Se saattaa kaataa koko aikataulun täydellisesti. It could blow the deadline completely out of the window.
 • kokonainen
  Ensinnäkin vuosi 2005 on ensimmäinen 25 jäsenvaltion yhteisön kokonainen talousarviovuosi. The first is that 2005 is the first complete financial year for the Europe of Twenty-Five. Ensi vuosi on tärkeä vuosi, sillä se on kokonainen vuosi, jolloin kokonainen uusi parlamentti ja laajentunut Eurooppa toimii. Next year will be an important year, as it is the first complete year of the functioning of a whole new Parliament and an enlarged Europe. Siinä teille kokonainen oppitunti parlamentaarisesta demokratiasta, jonka palestiinalaiset ovat ymmärtäneet täysimääräisesti. There you have the entire lesson in parliamentary democracy that the Palestinians have completely understood.
 • lopettaa
  Neuvottelut pitäisi lopettaa kokonaan. The negotiations should be completely halted. Ydinteollisuus pitäisi viimeinkin lopettaa kokonaan. It is time that the nuclear industry was shut down completely. Tätä työtä ei pidä lopettaa vielä, se ei ole vielä valmis. This is not the time to conclude this work, for it is not complete.
 • saada valmiiksi
  Ilman lainarahoitusta K2- ja R4-reaktoreita ei saada valmiiksi länsimaisten turvallisuusstandardien mukaisesti, mutta ne saadaan valmiiksi. Without that loan finance, K2 and R4 will not be completed to western safety standards, but they will be completed. Tämä screening-operaatio on tarkoitus saada valmiiksi tämän kuun aikana. This screening operation is supposed to be completed this month. Energiavarmuus ei ole mahdollista EU:ssa, jos energiavarmuutta koskevia sisämarkkinoita ei saada valmiiksi ja toimivaksi. EU energy security is not feasible unless internal energy security market is completed and functional.
 • tehdä loppuun
 • valmis
  Eurooppa on kaikkea muuta kuin valmis, meillä on vielä paljon tehtävää. Europe is far from complete, we still have so much to do. Kroatialle pitäisi antaa mahdollisuus liittyä sitten, kun se on täysin valmis. Croatia should be allowed to accede when it is completely ready. Todettakoon joka tapauksessa, että olen tyytyväinen, koska paketti on nyt valmis. At any rate, I have to say I am pleased because the package is now complete.

Sanan complete määritelmät

Esimerkit

 • He completed the assignment on time
 • The last chapter completes the book nicely
 • My life will be complete once I buy this new television
 • She offered me complete control of the project
 • After she found the rook, the chess set was complete
 • When your homework is complete, you can go and play with Martin
 • He is a complete bastard!
 • It was a complete shock when he turned up on my doorstep
 • Our vacation was a complete disaster

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja