TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTietovisatReseptitHoroskooppiViihde

Sanan complex käännös englanti-suomi

 • kompleksi
  Lasten kehittyessä yksi vaikeus synnyttää toisen, ja jokainen kompleksi johtaa seuraavaan. As children develop, one difficulty generates another, and each complex leads to the next. Tämä tarkoittaa, että rauhan nimissä markkinoitavaan unioniin ollaan rakentamassa oma sotilaallis-teollinen kompleksi USA:n malliin. This means we are building a military-industrial complex on the US model for the Union, an organisation which is marketed in the name of peace.
 • kompleksinen
  Mikrosienellä ja heinällä on kompleksinen kaverisuhde.kompleksinen funktio, kompleksinen derivaatta, kompleksinen ominaisarvo
 • monimutkainen
  Tilanne on todella monimutkainen. Yes, the situation is complex. Se on monimutkainen, koska unionimme on monimutkainen - se on jäsenvaltioiden unioni, kansalaisten unioni. It is complex, because our Union is complex - it is a Union of Member States, a Union of citizens. Tämä kysymys on erittäin monimutkainen. This is a very complex question.
 • kompleksi-
 • kompleksoida
 • monitahoinen
  Näin ollen se on todella hyvin monitahoinen prosessi. So it is indeed a very complex process. Tämä on erittäin monimutkainen ja monitahoinen aihe. This is a very complicated and complex subject. Meillä on edessämme monitahoinen ongelma. We are faced with a complex problem.
 • rakennuskompleksi
 • ryhmä
  Kaikilla G:n alkioilla a ja b, a * b on joukon G alkioOperaattori * on assosiatiivinenJoukko G sisältää neutraalialkion operaattorin * suhteen
 • vaikeaselkoinen
  Nykyiseen järjestelmään liittyy niin monia poikkeuksia ja erillisjärjestelyjä, että siitä on tullut monimutkainen ja vaikeaselkoinen. The current system, with so many exceptions and derogations, has become complex and opaque. Se on juridista hölynpölyä. Se on liian vaikeaselkoinen ja ideologian kyllästämä. It is legal nonsense, it is overly complex and it is riddled with ideology. Arvoisa puhemies, toisten tavoin myös minä suhtaudun myönteisesti Schwaigerin erinomaiseen työhön aiheesta, joka on hyvin vaikeaselkoinen asiakokonaisuus. Madam President, as others have said, I welcome Mr Schwaiger' s excellent work on what was a very complex set of issues to deal with.

Sanan complex määritelmät

Esimerkit

 • The fire complex began as two separate fires
 • Jim has a real complex about working for a woman boss

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja