TV-ohjelmatReseptitViihdeBlogitTietovisatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan complexity käännös englanti-suomi

  • monimutkaisuusSe oli ensisijaisesti niiden monimutkaisuus. That was their complexity in the first place. Monimutkaisuus voidaan varmasti selittää ja perustella. This complexity can certainly be explained and justified. Ottakaa kuitenkin huomioon kysymyksen monimutkaisuus. However, please take into account the complexity of the issue.
  • hankaluusAlkuhankaluuksien jälkeen työ pääsi vauhtiin.joutua hankaluuksiin
  • mutkikkuusKatson, että näissä tarkistuksissa ehdotetuissa sanamuodoissa otetaan paremmin huomioon digitaalisen ympäristön muutosten mutkikkuus ja nopeus. I believe that the wordings proposed in the amendments better take account of the complexity and speed of the changes in the digital environment. Usein tähän ovat syynä näiden järjestelmien ääretön mutkikkuus ja kohtuuton byrokraattinen taakka, joka järjestelmistä aiheutuu niin hallintoviranomaisille kuin maanviljelijöille itselleenkin. This is frequently due to the enormous complexity of these systems and the disproportionate bureaucratic burden that they impose both on the administrations and on the farmers themselves.
  • ongelmaMinulla on ongelma tämän koneen kanssa. Se ei toimi.Tämä herra aiheuttaa ongelmia.Shakkilehdessä on mielenkiintoisia ongelmia.
  • vaikeusKokemus osoittaa myös, että hallinnollisten menettelyjen monimutkaisuus ja vaikeus on yksi tutkijoiden suurimmista ongelmista. Experience also shows that the complexity and difficulty of administrative procedures was one of the biggest problems for our researchers. Toinen näkökohta on EU:n lainsäädännön monimutkaistuminen ja tavallisten kansalaisten ja EU:n lainsäädännön asiantuntijoiden kokema vaikeus ymmärtää, mitä todella tapahtuu. The second aspect is the increasing complexity of EU law and the difficulty encountered by the ordinary citizen, including experts in EU law, in understanding what is actually happening. Sanaristikon vaikeus ottaa minua päähän.

Sanan complexity määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja