BlogitTV-ohjelmatReseptitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotViihde

Sanan complicated käännös englanti-suomi

  • monimutkainen
    Se on tarpeettoman monimutkainen. It is unnecessarily complicated. Se on teknisesti hyvin monimutkainen. It is technically very complicated. Meille sanotaan, että "se on monimutkainen". We are told that 'it is complicated'.
  • mutkikas
    Myös patenttijärjestelmämme on mutkikas. Our patent system is also complicated. Tämä on kuitenkin mutkikas operaatio. However, it is a complicated operation. Minulle tämä on hyvin mutkikas kysymys. This is for me a very complicated question.
  • sekava
    Tällainen järjestelmä olisi mutkikas ja sekava sekä mahdoton hallita. It would be a complicated, confused system, and impossible to operate. Arvoisa puhemies, tilanne on hyvin sekava, koska mietinnön rakenne muuttui koko prosessin aikana melko monimutkaiseksi, mitä pahoittelen. Mr President, it is very complicated because during the whole process the structure of the report became rather complicated. I apologise for that. Äänestyslistan rakenne on hieman sekava, koska teksti on monimutkainen, ja se, mitä nyt ehdotan, liittyy tekstiluonnoksen kohtiin. The pattern of the voting list is slightly convoluted because the text is complicated and what is proposed deals with drafting points.

Sanan complicated määritelmät

Esimerkit

  • It seems this complicated situation will not blow over soon.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja