Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan complication käännös englanti-suomi

 • komplikaatio
  Tähän tapaukseen on muuten tullut lisänä juridinen komplikaatio, joka johtuu siitä, että Suomen, Ruotsin ja Itävallan tultua unionin jäseniksi on sopimus ratifioitava vielä kerran. In this particular case, there has been an additional legal complication caused by the accession of Finland, Sweden and Austria, which now also have to go through the ratification procedures.
 • vaiva
  Ei siitä oikeastaan ole mitään vaivaa.Urheilijalle vaivat ovat tavallisia.
 • hankaluus
  EU:n pyyntialueiden moninaisuus on osa vahvuuttamme, mutta lopuksi myös uusi hankaluus, kun pyritään antamaan riittävää, hyväksyttävää ja johdonmukaista lainsäädäntöä. The variety of the fishing grounds found in the EU is part of our strength, but consequently an additional complication when producing legislation that is adequate, responsive and coherent. joutua hankaluuksiin
 • lisätauti
 • monimutkaisuus
  Tiedämme, että ulkopolitiikan monimutkaisuus johtaa tässä täydellisen harmaalle alueelle, kun kansainvälistä lainsäädäntöä loukataan. We know that foreign policy complications result, as international law is being trampled underfoot here in a completely grey area. On jopa syytä epäillä, että kyseessä eivät ole vain käytännön ongelmat, esimerkiksi lainsäädännön monimutkaisuus tai erilaiset työmarkkinakulttuurit. The are even grounds for suspecting that it is not just a question of practical problems, such as legal complications or problems of varying labour market cultures. Ylimääräinen työ, monimutkaisuus, kalleus ja byrokratia ovat siirtymäsäännöstön seurauksia, jotka aiheuttavat rasitteita ennen kaikkea taloudellisille toimijoille. The transitional arrangements have involved complication, waste, increased costs and bureaucracy, and it is the economic operators above all who have to carry that burden.
 • mutkistuminen
 • sekaannus
 • selkkaus

Sanan complication määritelmät

 • The act or process of complicating
 • A person who doesn't fit in with the main scheme of things; an interloper
 • A feature beyond basic time display in a timepiece
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja