VaihtoautotReseptitHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan component käännös englanti-suomi

 • komponentti
  Tässäkin on siis porrastus, sosiaalinen komponentti, mukana. So it includes the phasing-in, the social component. Siviilipainotteisuudestaan huolimatta järjestelmään tulee ajan myötä myös sotilaallinen komponentti. Despite the civil line of approach, the system will also boast a military component in time. Tämä innovaatio perustuu RFID-teknologiaan, tagiin, joka on mikrosirusta ja antennista koostuva elektroninen komponentti. The technology behind this step, RFID, is called a tag: an electric component made of a chip and an antenna.
 • ainesosa
  Merkintä olisi tehtävä pakolliseksi, jos tuotteen ainesosa sisältää yli prosentin tällaista ainetta. Labelling should become compulsory as soon as a component of a product contains more than 1% of this type of substance. Betonin ainesosia ovat kiviaines, sementti ja vesi.Mineraalit ovat maankuoren ainesosia.
 • osa
  Tämä on parlamentin kannan olennainen osa. This is an essential component of Parliament's position. Kaikkiin johdon palkkoihin, joissa on bonus-osa, on lisättävä myös tappio-osa. All executive pay with a bonus component should also have a loss component. Sen on oltava edelleen ehdottomasti osa maaseuturahastoa. This must remain, without fail, a component of the EAFRD.
 • osatekijä
  Tämä on tärkeä osatekijä, joka meidän pitäisi ottaa huomioon. This is an important component that we should factor in. Sen tärkein osatekijä on, kuten komission jäsen jo mainitsi, oliiviöljy. Its main component - as the Commissioner has already said - is olive oil. Keskusteluissamme on väistämättä aina myös kansallinen osatekijä. It is inevitable that our debates should always have a national component.
 • perusosa
  Yhdyssanan ’tietokone’ perusosa on ’kone’.
 • rakenneosa
  Ehdotus on toinen tärkeä rakenneosa BSE-taudin torjumiseksi pystyttämässämme suojamuurissa. This proposal is the second major component in our defence barriers against BSE. Unionin keskeisissä asiakirjoissa todetaan, että koulutus on ensisijaisen tärkeä rakenneosa tulevaisuuden vaurauden ja kasvun kannalta. Education is cited in key EU documents as a crucial component of future prosperity and growth. Mutta yhtä tärkeää on kiinnittää koko huomiomme maaperään, joka myös on maapallon ekologisten järjestelmien rakenneosa ja sen kestävän kehityksen jalusta. It is equally important, however, that we pay full attention to soil, which is also a component of terrestrial ecosystems and a crucial factor in their sustainable development.

Sanan component määritelmät

 • A smaller, self-contained part of a larger entity. Often refers to a manufactured object that is part of a larger device
 • Making up a larger whole; as a component word

Esimerkit

 • A CPU is a component of a computer

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja