BlogitViihdeReseptitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan comprehend käännös englanti-suomi

  • ymmärtää
    EU:ta on usein vaikeaa ymmärtää. Europe is frequently hard to comprehend. Meidän on pyrittävä ymmärtämään sellaista, mitä ei voida ymmärtää. We must endeavour to comprehend the incomprehensible. Meiltä on kestänyt liian kauan ymmärtää Intian merkitys. It has taken us too long to comprehend India’s significance.
  • käsittää
    Tiibetin,Valko-Venäjän ja muiden ihmisoikeusongelmia on vaikea käsittää. The human rights problems in Tibet, Belarus and so on are hard to comprehend. Vai onko sekin, mitä me sanomme, kummunnut siitä epätoivosta, että voisimme käsittää jotain meille täysin tuntematonta. " Or are some of our words born of our despair in trying to comprehend something so totally unfamiliar? Se johti maailmansotaan, josta kärsimme edelleen, ja pahuuteen, jota emme edelleenkään voi käsittää. It led to a conflagration from which we are suffering still and to evils which we still do not comprehend.
  • tajuta
    Sitä ei täältä päin voi tajuta, kuinka suurta epäluottamusta albanialaiset tuntevat Berishan hallintoa kohtaan sekä myös meitä, Euroopan unionia kohtaan. It is impossible from here fully to comprehend the depth of mistrust felt by the Albanian people towards, on the one hand, Mr Berisha, and, on the other, towards us and the European Union as a whole. Etkö tajua, ettei siitä ole mitään hyötyä?Tajusin lopultakin, mitä hän tarkoitti.
  • sisältää

Sanan comprehend määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja