VaihtoautotTietovisatReseptitViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatBlogit

Sanan comprehensively käännös englanti-suomi

  • kattavasti
    Siinä käsitellään kattavasti ihmisoikeusongelmia. It comprehensively reflects human rights problems. Jo nyt 11 jäsenvaltiota julkaisee tukensa kattavasti. Eleven Member States are already publishing all payments comprehensively. On myös hyvä, että meidän jäsenvaltiomme ovat kattavasti ratifioineet tuon sopimuksen. It is also good that our Member States have comprehensively ratified the treaty.
  • kokonaisvaltaisesti
    Nämä ongelmat on ratkaistava kokonaisvaltaisesti. These problems have to be resolved comprehensively. Meidän on toimittava yhteisesti sekä neuvoteltava strategisesti ja kokonaisvaltaisesti. Let us be united and negotiate strategically and comprehensively. Ukrainan merkittävää asemaa EU:n energiatuotannon turvaamisessa olisi tarkasteltava kokonaisvaltaisesti. Ukraine's significant role in ensuring the security of EU energy supply should be considered comprehensively.
  • laajasti
    Turvallisuusvälineitä on vahvistettava laajasti. The security instruments must be comprehensively reinforced. Komissio kuvasi yhteisön oikeussäännöt laajasti. The Commission has comprehensively described the Community law framework. Solidaarisuusrahaston on oltava joustava niin, että se voi reagoida asianmukaisesti ja laajasti onnettomuustilanteisiin. The Fund must be elastic so it can adequately respond to situations, and do so comprehensively.

Sanan comprehensively määritelmät

  • In a comprehensive manner; in an all-inclusive or wide-ranging fashion
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja