Nauris.fiReseptitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotBlogitTV-ohjelmat

Sanan compulsory käännös englanti-suomi

 • pakollinen
  Onko merkintä pakollinen vai ei? Is labelling compulsory or not? Tämä kuuleminen on muuten pakollinen. This consultation is, moreover, compulsory. Miksi pakollinen rekisteröinti on niin tärkeää? Why is compulsory registration so important?
 • pakottava
 • pakko
  Lisäksi on pakko teurastaa vasikat, jotka ovat syntyneet niistä naudoista, joilla on todettu varmasti olevan BSE. There is a compulsory cull of offspring born to cattle with confirmed BSE. Pitäisi tehdä selväksi, että tämä raja-arvo pätee jatkossa Euroopassa, mutta sen ei silti ole pakko olla olemassa. It should be made clear that this ceiling already applies in Europe but is not compulsory. Jos se ei onnistu siinä, meidän täytyy ehkä harkita, että tietyillä alueilla on pakko vähentää eläinten määrää. If it does not succeed, we may have to think about the compulsory reduction of livestock headage.
 • pakko -
 • pakko-
 • sitova
  Toinen lähestymistapa on pakollinen ja sitova lainsäädäntö naisten osallistumisesta. The second approach is a compulsory legislative commitment on the representation of women. Tuotteiden sitova ilmoitusmenettely on välttämätön viranomaisvalvonnan tietyn vähimmäismäärän takaamiseksi. A compulsory notification procedure is essential in order to guarantee minimum levels of official control. Sitova ennalta tapahtuva kuuleminen rahastojen hoitoa koskevissa asioissa ei sen sijaan sovi tähän oikeudelliseen tilanteeseen. But compulsory prior consultations on the management of the Fund are not compatible with this legal situation.
 • [[pakko]]-

Sanan compulsory määritelmät

Esimerkit

 • The ten-dollar fee was compulsory
 • Such compulsory measures are limited
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja