TietovisatBlogitNauris.fiReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan conceive käännös englanti-suomi

 • kehitellä
 • suunnitella
  Sellainen rahoitusosuus voidaan suunnitella. Such a contribution can be conceived. Olen suunnitellut joulukuista etelänmatkaa.Auton suunnitteli Pininfarina ja se esiteltiin vuoden 1975 Geneven autonäyttelyssä.
 • tulla raskaaksi
 • ymmärtää
  Asia, mitä en voi ymmärtää, on se, millaisten toimien ajatellaan voivan sopia yhteen tämän oikeuden kanssa ja olla sopimatta yhteen tavaroiden vapaan liikkuvuuden kanssa. I cannot conceive of measures which would be compatible with those rights but incompatible with the free movement of goods. En voi ymmärtää, miksi epäillään, että yhdistymisvapauden tai kokoontumisvapauden ja tavaroiden vapaan liikkuvuuden välillä voisi olla ristiriita. I cannot conceive either how one could ever envisage a conflict between the right of association or the right of assembly and the free movement of goods. Tässä ei ole näin ollen kyse merkinnöistä, matkailusta eikä kaupunkisuunnittelusta vaan ihmisoikeuksien perustasta, jonka jokin valtio voi kenties ymmärtää väärin toisen valtion puolesta. Thus it is not a question of talking about labelling, tourism or town planning, but of the very basis of human rights as conceived, perhaps wrongly, by one country rather than another.
 • käsittää
  On melkein mahdotonta kuvitella mielessään niin suurta lukua tai käsittää sitä sosiaalista sekaannusta ja kurjuutta, joka siitä aiheutuu. It is almost impossible to conceive of such a huge figure or to think about the social dislocation and misery that will cause. Tämä kohtelu, jota ei voida edes käsittää ihmisen kohteluksi, ei ole uskonnollinen ongelma eikä myöskään kulttuuriperintöön liittyvä kysymys, kuten jotkut haluaisivat uskotella. This treatment, which is impossible for a human being to even conceive, is not a religious issue or a question of cultural tradition, as some would have us believe. Käsitätkö sen?
 • kuvitella
  En osaa kuvitella mitään muuta syytä tähän. I cannot conceive of any other reasons. Nykyisellään on mahdotonta kuvitella Euroopan energiahuollon järjestämistä ilman Venäjää. At present it is impossible to conceive of Europe's energy supply without Russia. Mietinnön päätelmä on myös asianmukainen: emme voi kuvitella, että YMP:n talousarviota pienennetään. The report's conclusion is also sound: we cannot conceive of reducing the CAP budget.
 • saada alkunsa
 • siitä
  Se tarkoittaa, että siitä hetkestä alkaen kun hedelmöitys tapahtuu, abortti on viisi kertaa todennäköisempi kuolinsyy kuin aliravitsemus. That means that from the moment you are conceived, you are five times more likely to die through abortion than starvation. On melkein mahdotonta kuvitella mielessään niin suurta lukua tai käsittää sitä sosiaalista sekaannusta ja kurjuutta, joka siitä aiheutuu. It is almost impossible to conceive of such a huge figure or to think about the social dislocation and misery that will cause. Syntyvyyden lasku ei johdu hedelmällisyyden heikkenemisestä. Se johtuu siitä, että miljoonilta alkunsa saaneilta lapsilta kielletään oikeus syntyä. We talk about a fertility problem, but this is not a fertility problem: it is a refusal to let millions of babies conceived be born.
 • siittää
 • Suunnitella, kehittää

Sanan conceive määritelmät

Esimerkit

 • Assisted procreation can help those trying to conceive.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja