ReseptitBlogitTietovisatVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan conclusion käännös englanti-suomi

 • johtopäätös
  Tämä on perustavanlaatuisen tärkeä johtopäätös. This is a fundamental conclusion. Meidän on tehtävä oikea johtopäätös. We must draw the right conclusion. Toinen johtopäätös kehkeytyy itsestään. A second conclusion suggests itself.
 • päätelmä
  Tämä oli rohkea ja oikea päätelmä. That was a brave and appropriate conclusion. Tämä päätelmä on väärä ainakin minun mielestäni. This is a mistaken conclusion, as far as I am concerned. Mietinnön päätelmä on yksinkertaisesti hämmentävä. The conclusion of the report is quite simply disquieting.
 • päätös
  Tämä on mielestäni erittäin tärkeä päätös tälle tärkeälle keskustelulle. I think that is a very important conclusion to this important debate. Tämä on kuitenkin vasta prosessin alku, eikä sen päätös. However, it is the beginning of a process and not a conclusion. Olemme ottaneet valtavan askelen eteenpäin, mutta meidän on vielä tehtävä päätös tekstistä. An enormous step forward has been taken, but we still must reach a conclusion on the text.
 • ratkaisu
  Jälkimmäinen vaihtoehto ei ole välttämättä huono ratkaisu. The latter is not necessarily a bad conclusion. Tämä kriisi on osoitus siitä, että on tärkeämpää kuin koskaan aiemmin löytää kaikkia osapuolia tyydyttävä ratkaisu. This crisis shows that a successful conclusion is more urgent than ever. Koska asiakirja ei ole ratkaisu, se on siksi ongelma. We hope that the Feira summit can come to the obvious conclusion.
 • lopetus
  Minusta edellä mainittu viesti on hyvä lopetus puheelleni. I believe that this message provides an appropriate conclusion to my speech.
 • loppup
  OECD: n puitteissa tehtävien neuvottelujen päätökseensaattamisen määräaika on huhtikuun loppu vuonna 1998. The deadline set for negotiations in the OECD to come to a conclusion is the end of April 1998. Saanko minä syödä loput?
 • lopputulos
  Se voi olla hyvinkin tämän illan lopputulos. That may well be this evening's conclusion. Tiivistetysti todettuna, tämä on mielestäni hyvä lopputulos. In conclusion, I think this is a good result. Kuten me kaikki tiedämme, lopputulos ei ollut itsestäänselvyys. As we all know, that was not a foregone conclusion.
 • päätösosa
 • sopimuksen tekeminen
  Lopullisen tavoitteen on oltava houkutteleva, esimerkiksi laajan sopimuksen tekeminen. The ultimate objective must be attractive, such as the conclusion of an enhanced agreement. Sopimuksen tekeminen viisumimenettelyn yksinkertaistamisesta on selvästi edistänyt osaltaan tämän tavoitteen toteuttamista. The conclusion of an agreement to simplify the visa process has clearly contributed to the realisation of this objective. Katson tästä syystä, että kolmannen sukupolven sopimuksen tekeminen on erittäin tärkeää. It is for that reason that I believe that the conclusion of the Third Generation Agreement is a matter of the utmost urgency.
 • tulos
  Tässä tutkimuksessa on saatu sama tulos. This study comes to the same conclusion. Venäjän vaaleissa tulos oli kuitenkin ennalta varma. In the case of the Russian elections, however, it was a foregone conclusion. Kaiken uurastuksen jälkeen saimme aikamoisen tuloksen.

Sanan conclusion määritelmät

Esimerkit

 • The board has come to the conclusion that the proposed takeover would not be in the interest of our shareholders.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja