ViihdeReseptitHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatBlogitVaihtoautot

Sanan condone käännös englanti-suomi

 • antaa anteeksi
  Tällaisia tekoja ei pitäisi missään oloissa oikeuttaa tai antaa anteeksi. Under no circumstances should such acts be justified or condoned. Luen nyt teille, mitä nuo naiset ovat sanoneet: "Viattomien siviilien, sekä palestiinalaisten että israelilaisten, tahallista tappamista ei pidä antaa anteeksi. This is what the women said: 'The deliberate killing of innocent civilians, whether Palestinian or Israeli, cannot be condoned. Emme voi yksinkertaisesti antaa anteeksi perusoikeuksien loukkauksia vetoamalla siihen, että Afrikassa ei ole mahdollista vaatia eurooppalaisten demokratianormien täydellistä noudattamista. We simply cannot condone the infringement of fundamental rights, arguing that it is impossible to expect full compliance with the standards of European democracy in Africa.
 • hyväksyä
  En voi hyväksyä teidän läsnäoloanne Azoreilla. I cannot condone your presence in the Azores. Emme voi kuitenkaan hyväksyä tätä " cowboyoikeutta" ja lynkkausoikeuden käyttöä. We cannot condone this 'rough justice' and lynch law! En mitenkään voi hyväksyä toimintaanne. It is really impossible for me to condone your behaviour.
 • suvaita
  Emme voi suvaita kaksia standardeja. We cannot condone double standards. Tekopyhyyttä ei kuitenkaan pidä suvaita.Hypocrisy cannot be condoned though. Emme koe velvollisuudeksemme suvaita tätä tilannetta. We do not feel obliged to condone this situation.

Sanan condone määritelmät

 • To forgive, excuse or overlook (something that is considered morally wrong, offensive, or generally disliked
 • To allow, accept or permit (something that is considered morally wrong, offensive, or generally disliked

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja