Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan conference käännös englanti-suomi

  • kokous
    On syytä muistaa, että Johannesburgin kokous oli YK:n kokous. One needs to keep in mind that Johannesburg was a UN conference. Lisäksi äskettäinen kokous merkitsi sotaa Venäjää vastaan. This last conference was also a war on Russia. Se on samalla hallitusten välinen kokous. This concerns the intergovernmental conference.
  • konferenssi
    Tämä ei ole ensimmäinen konferenssi. This is not the first conference. YK:n 3. konferenssi (B5-0246/2001) Third UN Conference (B5-0246/2001) Bonnin konferenssi onnistui samoin kuin Tokiossa pidetty avunantajien konferenssi. We have had a successful Bonn Conference and a Tokyo Donors Conference.
  • neuvottelu
    Verts/ALE-ryhmän puolesta. - (FI) Arvoisa puhemies, hyvät kollegat, hyvä ministeri, Kööpenhaminan kokous on ihmiskunnan historian tärkein neuvottelu. Mr President, ladies and gentlemen, Minister, the meeting at Copenhagen will be the most important conference in mankind's history.
  • palaveri

Sanan conference määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja