TV-ohjelmatBlogitHoroskooppiReseptitTietovisatViihdeVaihtoautot

Sanan conform käännös englanti-suomi

  • noudattaa
    Arvoisa puhemies, meistä on parempi noudattaa menettelyllisiä periaatteita. Mr President, we prefer to conform to procedural principles. Sveitsi noudattaa myös varainhoidon valvontaa ja tilintarkastusta koskevia EU:n säännöksiä. Switzerland will conform to EU financial control and audit provisions. Tietysti on valvottava, että Kansainvälisen merenkulkujärjestön lopputulos noudattaa vaatimuksiamme ja pyrkimyksiämme. Of course, we must ensure that the final result in the IMO conforms to our demands and ambitions.
  • mukauttaa
  • mukautua
    Se antaa niille tarpeeksi aikaa mukautua uusiin säännöksiin. That will give them enough time to conform to these new provisions. Koulut eivät tietenkään voi toimia tietosanakirjoina eikä niiden pitäisi myöskään mukautua stereotyyppisiin kansainvälisiin normeihin tai vain toistaa latteita kliseitä. Schools cannot, of course, be encyclopaedias, nor should they conform to stereotypical international standards, or merely churn out hackneyed clichés. Meidän on muistettava, että Malta sai rajallisesti aikaa mukautua tämän siirtymisen edellyttämiin toimenpiteisiin ja hyväksyä ne. We must keep in mind that Malta was given a restricted time period in which to conform to, and adopt, the measures required for this changeover to take place.
  • olla jonkin mukainen
  • sopeuttaa
  • toimia odotusten mukaisesti

Sanan conform määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja