ViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotTietovisatReseptitBlogit

Sanan consciousness käännös englanti-suomi

  • tietoisuus
    Ne voidaan voittaa parhaiten luomalla eurooppalainen tietoisuus. These can best be overcome by developing a European consciousness. Uudelleen voimistuvan venäläisen kansalaisuuden kaksi avainelementtiä olivat oikeudellinen tietoisuus ja historiallinen muisti. The two key components of resurgent Russian citizenship were legal consciousness and historical memory. Se ei ole missään tapauksessa tyypillistä länsimaista ajattelua, vaan sen on oltava yhteinen demokraattinen tietoisuus. This is in no way a uniquely western way of thinking; these values are at the root of a shared democratic consciousness.
  • taju
    mennä tajuolla mitään tajua
  • tajunta
    Arvelen että hän tarkoitti jotakin tällaista: maailmassa ei ole suurempaa tajunnan yksikköä kuin yhden ihmisen tajunta. I imagine that he meant something like this: there is no greater unit of consciousness in the world than the consciousness of a single individual. Tajunnan ja tajuttomuuden välinen raja.

Sanan consciousness määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja