Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan consequence käännös englanti-suomi

 • seuraus
  Onko tämä niin kutsuttu tahaton seuraus? Is that what they call an unintended consequence? Se on seuraus siitä, että korostamme ihmisoikeuksia. It is a consequence of our promoting human rights. Johdonmukainen seuraus tästä on harmaan talouden syntyminen. The black economy is a logical consequence of this.
 • jälkiseuraus
 • merkitys
  Tekemillämme päätöksillä on erittäin tärkeä merkitys sekä sosiaalisesti että taloudellisesti. The consequences of the decisions we take will weigh heavily, socially and economically. Ehdotuksen suuri merkitys ja vaikutus johtuu useammista näkökohdista. The major significance and consequences of the proposal flow from a number of aspects. Komissio katsoo, että kansainvälisellä valuuttarahastolla on hyvin suuri merkitys kriisin seurausten torjumisessa. The Commission feels that the role of the IMF in fighting the consequences of the crisis is very important.
 • seuraamus
  Mutta tässä on kyseessä Euroopan tulevaisuus, ja sehän on jo valtavan tärkeä seuraamus. But the future of Europe is at stake here, and it is already an extremely important consequence. Ei voida hyväksyä tilannetta, jossa tietystä menettelystä on yhdessä jäsenvaltiossa määrätty eri seuraamus kuin toisessa. It is not acceptable for the same act to have different consequences in Member State No 1 as compared with Member State No 2.
 • syy-seurausketju
 • vaikutus
  Uskon, että näillä vierailuilla on ollut jonkinlainen vaikutus. I believe that these visits have some consequences. Tämä on ensimmäinen, suora vaikutus. This is the first, direct consequence of the measures. Pelkään pahoin, että tämä olisi joistakin tarkistuksista seuraava vaikutus. That, I fear, would be the consequence of some of these amendments.
 • vaikutusvalta
 • arvo
  Tällaisen sekaannuksen seurauksia pahentaa vielä se, että esim. 100, 200 tai 500 euron setelin arvo on vanhaa rahaa suurempi. The consequences of this confusion will be made worse by the high face value of some notes, of EUR 100, 200 and 500. He ovat huolestuneita myös yksityistämisistä ja siitä, että sen vuoksi tasa-arvo, kestävä kehitys ja sosiaalinen koheesio tulevat kärsimään. They are also concerned about privatisation and that equality, sustainability and social cohesion will suffer as a consequence. Tällä rikkaalla monimuotoisuudella - joka ei muuten rajoitu vain kasvillisuuteen - on taloudellinen arvo, joka jo sellaisenaan on erittäin vaikuttava. Now, this rich biodiversity - which, moreover, is not confined to plant species - has a financial consequence which is in itself truly impressive.
 • johdonmukaisuus
  Tämän muutoksen takia tekstistä puuttuu johdonmukaisuus. The consequence of this change is that the text lacks coherence.
 • johtopäätös
  Mielestäni tämänkaltaisen keskustelun ehkä väistämätön johtopäätös on se, että siitä ei käynyt ehdottoman selväksi, mitä meidän olisi pitänyt tehdä. I think it is perhaps an inevitable consequence of a debate like that, that there was not absolute clarity on what it was that we should have done. Tutkielman lopussa esiteltiin johtopäätöksiä.
 • merkitys, seuraus
 • tapahtuma
  Uskon, että edessämme on poikkeuksellinen historiallinen tapahtuma, jolla on sekä symbolisia että todellisia seurauksia. I think we are faced with an exceptional historic event which has its symbolic and real consequences. Israelin vetäytyminen Libanonista oli erittäin tärkeä tapahtuma, mutta se ei johtanut rauhaan. The Israeli withdrawal from Lebanon was an extremely important event, but peace was not a consequence. Ydinonnettomuus ei ole lineaarinen tapahtuma; seuraukset leviävät ulospäin kuten radioaktiivisuus, jota pääsee edelleen mereen. A nuclear accident is not a linear event; the consequences ripple outwards like the radioactivity which is still discharging into the sea.
 • tulos
  Se on EU:n yhteistyön luonnollinen tulos. This is a natural consequence of cooperation within the EU. Kansanäänestyksen tulos ja sen hirvittävät seuraukset olivat helposti ennakoitavissa. The outcome of the referendum and the terrible consequences were very predictable. Tämä on totuus ja se kohtalokas tulos, johon umpimähkäinen terrorismi on kiistatta johtanut. This is the truth and is undeniably the fatal consequence of indiscriminate terrorism.

Sanan consequence määritelmät

 • That which follows something on which it depends; that which is produced by a cause
 • A result of actions, especially if such a result is unwanted or unpleasant
 • A proposition collected from the agreement of other previous propositions; any conclusion which results from reason or argument; inference
 • Importance with respect to what comes after
 • Importance, value, or influence
 • To threaten or punish with specific consequences for misbehaviour

Esimerkit

 • Im warning you. If you dont get me the report on time, there will be consequences
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja