Jääkiekon MMViihdeTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiVaihtoautotTietovisatBlogit

Sanan consequently käännös englanti-suomi

  • siisMeidän on siis tehtävä nykyistä enemmän. Consequently, we need to do more. Äänestän siis mietinnön puolesta. I am, consequently, voting in favour. Emme siis voi myöntää vastuuvapautta. Consequently, we cannot approve discharge.
  • siksiSiksi minun on vastattava "ei". Consequently, I am forced to answer 'no'. Tulot on siksi varattava tiettyyn tarkoitukseen. Consequently, the revenue must be earmarked. Olen siksi äänestänyt mietintöä vastaan. Consequently, I have voted against the report.
  • näin ollenNäin ollen äänestin mietinnön puolesta. Consequently, I voted in favour. Hyväksymme näin ollen tämän periaatteen. We consequently accept this principle. Näin ollen yhtenäistä järjestelmää ei ole. Consequently, there is no single system.
  • niinpäNiinpä aiomme äänestää epäluottamuslauseen puolesta. Consequently, we will vote for the censure. Niinpä se suostui muuttamaan ehdotustaan. It agreed consequently to amend its proposal. Niinpä komissio ei voi tukea tarkistusta. Consequently, the Commission cannot accept this amendment.
  • sen myötäNiiden palvelut huonontuivat sen myötä. Their services, consequently, deteriorated. Pääasiassa tämä johtuu viljan ja sen myötä rehun hinnan merkittävistä korotuksista. This is primarily due to a considerable increase in the price of cereals and, consequently, of feedstuffs. Arvoisa puhemies, totean lopuksi, että teknologia ja sen myötä myös tulevaisuudennäkymämme muuttuvat jatkuvasti. In conclusion, Mr President, I believe technologies are changing and that consequently the perspectives are changing too.
  • sen seurauksenaSen seurauksena emme voi hyväksyä tällaista näkemystä. Consequently, we cannot accept this view. Sen seurauksena tarkistus 10 voidaan hyväksyä. Amendment No 10 can consequently be accepted. Sen seurauksena tämä paketti ei todellakaan ole tasapainoinen. Consequently, this package is by no means balanced.
  • sen takiaSen takia en voi hyväksyä tarkistusta 110. Consequently, I am unable to accept Amendment No 110. Sen takia eri ryhmille annetaan eritasoinen suoja syrjintää vastaan. Consequently, different groups are given different levels of protection. Euroopan komission työ on sen takia ollut liian kauan pysähdyksissä. Consequently, the European Commission's work has been at a standstill for far too long.
  • siitä johtuenSe on samalla hyvin monimuotoinen. Siitä johtuen tarvitaankin eri maille ja maaryhmille erikseen räätälöityä strategiaa. Consequently, we need separate tailor-made strategies for the various countries and country groups involved. Monissa tapauksissa parlamentti ei siis kykene vaikuttamaan yleissopimuksen joidenkin tärkeiden kohtien määrittelyyn, ja siitä johtuen se ei voi vaikuttaa myöskään sopimuksen hoitoon. Consequently, in many cases, Parliament does not have any influence on the definition of significant aspects of the Convention itself and subsequently, above all, on its management.
  • tätenHaluamme tehdä oikeutta suuremmalle vastuulle, joka meille täten siirtyy. We are willing to do justice to the greater responsibility which consequently devolves upon us. Moldova on esimerkiksi täysin venäläisen tuontienergian varassa ja täten venäläisten energiayhtiöiden talutusnuorassa. For example, Moldova relies totally on Russian imports of energy, and is consequently tied by a leash to Russian energy companies. Kannatamme täten näiden aloitteiden hylkäämistä, vaikka emme kannatakaan kaikkia Euroopan parlamentin ehdottamia vaihtoehtoja. We consequently support the rejection of these initiatives, although we do not support all the alternatives proposed by the European Parliament.

Sanan consequently määritelmät

Esimerkit

  • He didnt wake up early. Consequently, he was late to work.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja