TietovisatBlogitVaihtoautotReseptitViihdeTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan conservative käännös englanti-suomi

  • konservatiiviEhdotitte brittikonservatiivia, Chris Pattenia. You proposed a UK conservative, Mr Patten. Brittikonservatiivina olen kuitenkin huolissani sen täytäntöönpanosta. However, as a British Conservative, I do remain worried about its implementation. Tielläni on vielä yksi konservatiivi - pääministeri Berlusconi. One Conservative still stands in my way, and that is Mr Berlusconi.
  • vanhoillinenEnsimmäinen eli ranskalainen ja saksalainen tapa ratkaista rautatiealan ongelmia on liian vanhoillinen.The first way, the French and German way, is too conservative. Tällä hetkellä komissio on vanhoillinen ja pakoilee vastuutaan. At the moment the Commission is very conservative and shirks its responsibilities. Ne, jotka tuntevat hänen Eurooppaa koskevat ajatuksensa, tietävät, että mikäli se on jollakin lailla varovainen, vanhoillinen se ei ainakaan ole. In my opinion, anyone familiar with thinking on Europe will know that while he might be accused of a certain cautiousness, he can scarcely be labelled a conservative.
  • konservatiivinenSe on pääasiassa konservatiivinen saavutus. It is primarily a conservative success. Tämä esitys on varmasti liian konservatiivinen, kun otetaan huomioon, mitä pitäisi tehdä. This draft is certainly too conservative considering what needs to be done. Tänään konservatiivinen enemmistö on romuttanut tämän ehdotuksen. Today, this proposal has been scuppered by a Conservative majority
  • konservatiivipuolueKonservatiivipuolue on tiennäyttäjä naisten oikeuksien kunnioittamisessa. The Conservative Party leads the way in championing respect and rights for women. Yhdistynyt kuningaskunta ja konservatiivipuolue on kuitenkin saatu vakuuttuneiksi. However, the British and the Conservative Party have been brought round. Britannia ansaitsee parempaa kuin konservatiivipuolue, ja unioni tarvitsee varmasti enemmän. Britain deserves much better than the Conservative Party, and Europe certainly needs more.
  • republikaaninen
  • varovainenToinen näkökohtani on se, että ei pidä edetä liian pitkälle yksityiskohtiin vaan pitää olla jonkin verran varovainen. Secondly, regulation should be on the conservative side, rather than too detailed. Parlamentti ymmärsi tämän, kun arvioimme tulevan rahoitustarpeen olevan 1,08 prosenttia bruttokansantulosta, ja tämä oli varovainen arvio. This House understood that when we estimated the future financial needs at 1.08% of GNI, and that was a conservative estimate. UEN-ryhmän puolesta. - (PL) Arvoisa puhemies, kansainvälisen lain tavanomainen varovainen tulkinta edellyttää Guantánamon sulkemista viipymättä ja ehdoitta. Mr President, standard conservative interpretation of international law requires Guantánamo to be closed immediately and unconditionally.

Sanan conservative määritelmät

  • A member of a political party incorporating the word "Conservative" in its name
  • pertaining to Conservative Judaism

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja