Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan constant käännös englanti-suomi

 • vakio
  Ainoa vakio kaikessa tässä on varroa-punkin läsnäolo. Se hyökkää mehiläisten immuunijärjestelmää vastaan ja on luultavasti koko ongelman perimmäinen syy. The one constant in all this is the presence of the Varroa mite which attacks the bees' immune system and is probably the root cause of this whole problem. Hiilidioksidin määrä on vakio tai hieman kasvava, rikkidioksidipäästöjä olemme vähentäneet vuosina 1990 - 1994 30 prosenttia ja typpidioksidia 9 prosenttia. CO2 levels are constant to rising slightly, we achieved a 30% reduction in SO2 levels between 1990 and 1994 and a 9% reduction in the case of NOx. Meidän on pidettävä mielessä, että maailman tuotantokykyinen maavara on vakio ja suurta osaa siitä ei voida hyödyntää vakiintuneella maanviljelykäytännöllä. It must be borne in mind that the world's productive land resource remains constant and much of it will not respond to established agricultural practices.
 • muuttumaton
  Uudistusvaatimuksineen EU on ainoa muuttumaton tekijä alati muuttuvassa maailmassa. With its calls for reform, the EU is the only constant in an ever-changing world. Keskellä tätä kaikkea on kuitenkin yksi muuttumaton tekijä, ja se on lapsen yksilölliset psykologiset tarpeet. There is, however, one unchanging constant in all this, and that is the individual psychological needs of children. Haluaisin kertoa myös, että aiempien keskustelujen tuloksena on luotu vakaa ja muuttumaton perusta, johon kuuluvat väestöfoorumi ja Perheallianssi. Let me also say that as a result of earlier debates a more stable and constant platform has been established, including the demography forum and the Alliance for Families.
 • vakio-
 • pysyvä
  Rasistiset rikokset ovat edelleen pysyvä ja jatkuva ongelma kaikissa jäsenvaltioissa. Crimes of a racist nature continue to be a constant, persistent problem in all Member States. Muistutan tästä aiheesta, koska meistä tuntuu, että se on pysyvä piirre yhteisön politiikassa. I make this point because we feel that this is a constant factor in Community policy. Nykyään tehdään sekunnissa enemmän kauppoja kuin aiemmin tehtiin päivässä. Muutos on tällöin ainoa vakiona pysyvä seikka. Today, more deals are concluded in a second than used to be in an entire day and change is the only constant.
 • vakaa
  Sen vuoksi komission mielestä nyt olisi parempi säilyttää hallituksen kanssa käytävä vakaa vuoropuhelu sekä jatkaa kansainvälistä ja yleistä painostusta. Therefore it considers it more appropriate at this time to maintain a robust dialogue with the Government as well as constant international and public pressure. Tämän takia suosimme suhteellista vaalitapaa, joka on Euroopan unionin tällä rakentamiskaudella kunniallinen, rehellinen ja vakaa. Hence our preference for proportional representation, which is, during this period of European construction, honourable, honest and constant.
 • jatkuva
  Tässä on siis jatkuva ristiriita. So there is a constant contradiction. Jatkuva stressi voi johtaa mielenterveysongelmiin. The constant stress may lead to mental problems. Jatkuva yhteydenpitomme ja yhteistyömme Montrealissa tuotti tuloksia. Our constant contacts and cooperation in Montreal bore fruit.
 • tasainen
  Pöydän pinta on tasainen.En ole koskaan nähnyt hänen suuttuvan. Hän on todella tasainen luonteeltaan.
 • alinomainen
 • kestävä
  Vesien kestävä käyttö ja vesivarojen suojelu on minusta siksi välttämätöntä. I therefore consider constant use of water and protection of water resources to be indispensable. Kestävä, uudistettu ja monitoiminen maatalous on välttämätöntä vuoristoalueilla. Mountainous regions have a constant requirement for sustainable, modernised and multifunctional agriculture. Näistä syistä koko maailman kalakantojen kestävä hoito on otettava painopistealaksi, ja meidän on tarkistettava jatkuvasti sitä, kuinka kalakantoja hoidetaan. Sustainable management of our global fish stocks therefore needs to be a priority and we must constantly review how we do that management.
 • yhtämittainen
 • [[vakio]]-

Sanan constant määritelmät

Esimerkit

 • constant time constant space
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja