Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan consumer käännös englanti-suomi

 • kuluttaja
  Asioista perillä oleva kuluttaja on myös aktiivinen kuluttaja! An informed consumer is also a more active consumer! Joskus kuluttaja saattaa valehdella. Sometimes the consumer will lie. Miten kuluttaja voisi nähdä tässä minkäänlaista logiikkaa? How can the consumer see any logic?
 • asiakas
  Olin ennen British Telecomin asiakas, mutta vaihdoin noin puolitoista vuotta sitten Ionicaan, yhtiöön, joka on nyt valitettavasti lopettanut toimintansa. Formerly a British Telecom consumer I switched some 18 months ago to Ionica, a company that sadly has now gone out of business. Joskus saattaa olla kysymys viasta, joka on tavarassa jo ostohetkellä tai joka ilmenee pian sen jälkeen ja jolle asiakas ei mahda mitään. Sometimes the fault was already present at the time of purchase, or occurred shortly afterwards through no fault of the consumer. Olen sen vuoksi äänestänyt niiden ehdotusten puolesta, jotka kannattavat sitä, että pakkauksissa tulee olla merkinnät, joiden avulla asiakas voi tietää mitä hän ostaa ja syö. I have therefore voted for the proposals which mean that there should be labelling on the packaging so that the consumer is able to know what he or she is buying and eating.
 • kulutuskysyntä
  Kyseessä on aivan yksinkertaisesti se, että kulutuskysyntä yhteiskunnassamme on pysähdyksissä. What is happening, quite simply, is that consumer demand is stagnating in our society. Autojen ja kenkien ostaminen ja ostamatta jättäminen vaikuttaa kulutuskysyntään.

Sanan consumer määritelmät

Esimerkit

 • This new system favours the consumer over the producer.
 • Our consumers are upwardly mobile and middle-class.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja