ReseptitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatBlogitTV-ohjelmatViihde

Sanan contend käännös englanti-suomi

 • esittää
 • kamppailla
  Olemme tänä syksynä saaneet kamppailla niin ilmastokriisin kuin työllisyyskriisinkin kanssa. This autumn, we have had both a climate crisis and a jobs crisis to contend with. Viime aikoihin asti jäsenvaltioiden on ollut pakko kamppailla ja taistella tällaisia ongelmia vastaan käytännöllisesti katsoen yksin. Until recently, Member States have had to contend with and fight against such problems in virtual isolation. Heidän ulkomaisten kilpailijoidensa ei tarvitse kamppailla tällaisten vaatimusten kanssa, tai jos täytyy, heidän on täytettävä paljon alhaisemmat vaatimukset. Their global competitors do not have to contend with such requirements or, if they do, the requirements which they have to meet are much lower.
 • kiistellä
  Tähän asti Turkin ei ole kuitenkaan tarvinnut kiistellä Euroopan Unionin kanssa. But in the past the Turks have not had to contend with the European Union. Pojat kiistelivat siitä, kenellä on hienoin polkupyörä.
 • riidellä
  He riitelivät keskenään.
 • taistella
  Viime aikoihin asti jäsenvaltioiden on ollut pakko kamppailla ja taistella tällaisia ongelmia vastaan käytännöllisesti katsoen yksin. Until recently, Member States have had to contend with and fight against such problems in virtual isolation. Jotkut ihmiset yrittävät esimerkiksi taistella sen puolesta, että ekstaasin käyttöä pidettäisiin yhteiskunnassa täysin normaalina. For example, some people seek to contend that the use of ecstasy should be deemed as being quite normal in society.
 • väitellä
  Ei kuitenkaan väitellä tällä tavoin. However, let us not contend with one another in this way. Pertti ja Tommi väittelivät siitä kumpi oli ensin: muna vai kana.Ideana on, että pari väittelee keskenään antamastani aiheesta.
 • väittää
  Jotkut saattavat väittää, että ei, mutta itse uskon, että olen oppinut paljon. Some people might contend that I have not, but I think I have. Voimmeko me vakavasti väittää, että tämä on globalisaatioon mukautumista? Can we seriously contend that this is an adjustment to globalisation? FPÖ väittää, että jos sen kirjallisuutta ja ohjelmaa lukee, sieltä löytyy paljon sellaista, mistä olemme samaa mieltä. The FPÖ contends that if one reads their literature and their programme, there is much in it that one could share.

Sanan contend määritelmät

Esimerkit

 • In this paper the author contends that no useful results can be obtained if this method is used.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja