TV-ohjelmatBlogitHoroskooppiVaihtoautotTietovisatReseptitViihde

Sanan contradictory käännös englanti-suomi

  • ristiriitainenMietintö on selvästi ristiriitainen. The report is clearly contradictory. Asiakirja on kuitenkin ristiriitainen. However, the document is contradictory. Siksi tämä mietintö on niin ristiriitainen. This report is also a contradictory report.
  • vastakkainenKuitenkin talous- ja rahaliittoon liittyminen on täysin riippuvainen suhdanteista, eikä se ole lainkaan vastakkainen tai yhteensopimaton aiemman kanssa. Nevertheless, access to economic and monetary union is absolutely appropriate, and is not at all contradictory to or incompatible with what I have just said. Tämä on täysin vastakkainen toimenpide ja kokonaisuudessaan laadukkaan eurooppalaisen tutkimuksen vastainen. Toisaalta se ei myöskään ratkaise eettistä ongelmaa. That is totally contradictory and runs completely counter to high-quality research at European level, quite apart from the fact that it does not resolve the ethical problem either. vastakkainen liikenne

Sanan contradictory määritelmät

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja