ViihdeVaihtoautotHoroskooppiBlogitTietovisatReseptitTV-ohjelmat

Sanan convenient käännös englanti-suomi

  • käteväTämä kenties hallinnollisesti kätevä ratkaisu ei ole ainakaan demokraattinen. Administratively convenient it may be, democracy it is not. Mielestäni biokaasu on kätevä vaihtoehto sekä taloudellisesta näkökulmasta että ympäristönäkökulmasta tarkasteltuna. In my view, biogas represents a convenient option from both an economic and an environmental viewpoint. Siksi olenkin sitä mieltä, että euro on kätevä ainoastaan liikemiehiä, hilpeitä lomanviettäjiä ja Euroopan parlamentin jäseniä, mutta ei kansalaisten ylivoimaista enemmistöä ajatellen. I am therefore of the opinion that the euro is only convenient for businesspeople, lavish holidaymakers and MEPs, but not for the majority of people.
  • miellyttävä
  • mukavaMatti on mukava poika.Meillä on mukava etumatka kilpailijoihin nähden.
  • sopivaC-kirjain lyhenteessä CFSP tarkoittaa monessakin mielessä enää vain "" (sopiva). In many ways, the 'C' in CFSP still only means 'convenient'. Tämä olisi sopiva syy estää häntä todistamasta Yhdistyneen kuningaskunnan tuomioistuimissa. This would be very convenient in preventing his testimony before UK courts. Internet voi olla myös sopiva tiedonvälityskeino rikollisille ja terroristeille. On the other hand, the Internet can also be a convenient communication tool for criminals and terrorists.

Sanan convenient määritelmät

  • Of or pertaining to convenience
  • Fit; suitable; appropriate

Esimerkit

  • Fast food might be convenient, but its also very unhealthy

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja