BlogitNauris.fiHoroskooppiVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan convent käännös englanti-suomi

 • konventti
  Konventti on pyhä ja koskematon, emmekä voi vähimmässäkään määrin puuttua sen työskentelyyn. The Convention is sacrosanct: even minimal interference is out of the question. Mielestäni olisi häpeällistä, jos konventti ehdottaisi sellaista perustuslakia, johon perusoikeuskirja ei kuulu. If the Convention drafts such a constitution without the Charter it will, in my view, be a disgrace.
 • nunnaluostari
 • kokous
  Ensinnäkin: valmistelukunta on hyvä asia; se ei ole perustuslakia laativa kokous, mutta juuri siihen oli realistiset mahdollisuudet. Firstly, I welcome the Convention. It is not a constituent assembly but it is all we could realistically achieve. Genevessä on meneillään WHO:n tupakan valvontaa koskevaa puitesopimusta käsittelevän hallitustenvälisen neuvotteluelimen viides kokous. The Intergovernmental Negotiating Body for the WHO Framework Convention on Tobacco Control is at the moment holding its fifth meeting in Geneva. Kokous tarjoaa mahdollisuuden tarkistaa yleissopimuksen sekä epäpuhtauksien päästöjä ja siirtoja koskevista rekistereistä tehdyn pöytäkirjan soveltamista. This meeting will provide an opportunity to review the application of the Convention and the Protocol on Pollutant Release and Transfer Registers.
 • luostari

Sanan convent määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2020 Ilmainen Sanakirja