VaihtoautotHoroskooppiBlogitNauris.fiTV-ohjelmatTietovisatReseptit

Sanan convent käännös englanti-suomi

  • konventti
    Konventti on pyhä ja koskematon, emmekä voi vähimmässäkään määrin puuttua sen työskentelyyn. The Convention is sacrosanct: even minimal interference is out of the question. Mielestäni olisi häpeällistä, jos konventti ehdottaisi sellaista perustuslakia, johon perusoikeuskirja ei kuulu. If the Convention drafts such a constitution without the Charter it will, in my view, be a disgrace.
  • nunnaluostari
  • kokous
    Ensinnäkin: valmistelukunta on hyvä asia; se ei ole perustuslakia laativa kokous, mutta juuri siihen oli realistiset mahdollisuudet. Firstly, I welcome the Convention. It is not a constituent assembly but it is all we could realistically achieve. Itse Tampereen kokous tullaan järjestämään Eurooppa-neuvostojen vakiintuneita perinteitä noudattaen. The meeting at Tampere we shall organise ourselves in compliance with the conventions established for European Councils. Genevessä on meneillään WHO:n tupakan valvontaa koskevaa puitesopimusta käsittelevän hallitustenvälisen neuvotteluelimen viides kokous. The Intergovernmental Negotiating Body for the WHO Framework Convention on Tobacco Control is at the moment holding its fifth meeting in Geneva.

Sanan convent määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja