ViihdeReseptitBlogitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan cooperation käännös englanti-suomi

 • yhteistyö
  Yhteistyö on erittäin tärkeää. Cooperation is very important. Yhteistyö on ollut erinomaista. Cooperation has been excellent. Yhteistyö ICTY:n kanssa on edelleen ehdoton vaatimus. ICTY cooperation remains a must.
 • apu
  Vuoropuhelu, apu ja aito yhteistyö eri tasoilla ovat kaikki avuksi. Dialogue, aid and genuine cooperation at different levels will all help. Tällainen apu on ratkaisevan tärkeä tekijä toimijoiden välisen yhteistyön kehittämisessä ja sitä haittaavien esteiden poistamisessa. This assistance is a crucial factor in fostering, and in removing obstacles from, cooperation between agents. Tieteellinen yhteistyö ja apu tarjoavat mahdollisuuden päästä kehityksen äärimmäisten eroavuuksien yli. Scientific collaboration and cooperation offers the chance to overcome the extreme disparities in development.
 • osuustoiminta
 • tuki
  EU:n tuki rajat ylittävälle yhteistyölle Irlannissa on säilytettävä. EU support for cross-border cooperation in Ireland must be retained. Meidän olisi normalisoitava Afganistanin kanssa tehtävä kehitysyhteistyö ja sille suunnattu tuki. We should normalise our development cooperation and support to Afghanistan. Kansainvälisten järjestöjen kautta käytävä kauppa, niiden kautta ohjattava tuki ja yhteistyö ovat myös tärkeitä. Trade, aid and cooperation in international organisations are also important.
 • yhteistoiminta
  Työn jatkuvuuden vuoksi peräkkäisten puheenjohtajavaltioiden yhteistoiminta on erittäin tärkeää. Cooperation between successive Presidencies is very important for continuity. toimielinten välisen yhteistyön kehittäminen, muun muassa Euroopan virastojen ja toimielinten yhteistoiminta. upgrading interinstitutional cooperation, i.e. cooperation between European agencies or institutions. Minun on kuitenkin lisättävä siihen, että jäsenvaltioiden mielestä toimintaryhmiemme yhteistoiminta Euroopan unionin ulkopuolisten maiden samankaltaisten ryhmien kanssa on mennyt liian pitkälle. I must add, however, that cooperation between our action groups and similar groups in third countries went too far for the Member States.
 • yhteisvaikutus
  Viime kuussa yksikkömme perustivat uuden työryhmän, jonka tehtävänä on maksimoida toimiemme yhteisvaikutus ja tehostaa yhteistyötä komission ja parlamentin edustustojen ja tiedotustoimistojen välillä. Last month our services started a new working group to maximise the joint impact of our activities and also to seek closer cooperation between Commission and Parliament representations and offices. Aivohalvaukseen ei voida osoittaa mitään yhtä ainoaa syytä, vaan se on seurausta monen tekijän vuosikymmeniä kestäneestä yhteisvaikutuksesta.

Sanan cooperation määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja