TietovisatReseptitBlogitVaihtoautotHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatJääkiekon MM

Sanan cooperative käännös englanti-suomi

  • osuuskuntaKuten jo kuulimme, osuuskunta-alan kaikki edustajat ovat hyväksyneet luonnoksen. The draft has the agreement of representatives of the cooperative sector as a whole, as we have heard. Vanhempien lastenhoito-osuuskunta ei ehkä ole sopiva malli eurooppaosuuskunnalle, mutta meillä on erittäin hyviä kokemuksia osuuskuntatyöstä. A parents' child care cooperative is not perhaps a model for a European Cooperative Society, but we have very good experience of cooperative work. Kukaan ei olisi tuolloin vakavissaan ennustanut, että näistä Euroopan yhteisöistä kehittyisi 27:n tai vieläkin useamman Euroopan valtion kattava osuuskunta. Nobody could then seriously foresee that these European communities would grow into an overarching cooperative of 27 or more European states.
  • yhteistoiminnallinen
  • osuustoiminnallinen
  • yhteistyöhaluinenHän on ollut avulias ja yhteistyöhaluinen koko ajan. He has been helpful and cooperative throughout. Hän oli erittäin yhteistyöhaluinen mietintöä laatiessaan. He was most cooperative while drafting his report. Turkki on viime aikoina osoittanut olevansa rakentava ja yhteistyöhaluinen. Lately, Turkey has shown itself to be constructive and cooperative.
  • yhteistyökykyinenHamasia kehotettaisiin olemaan "yhteistyökykyinen". We should urge Hamas to be ‘cooperative’. Olisi paljon parempi korvata se sanalla "yhteistyökykyinen". It would be much better for it to be replaced by the word ‘cooperative’. Kiitän vielä kerran puhemies Coxia siitä, että hän on ollut erittäin yhteistyökykyinen ja avoin kumppani. Once again, I thank President Cox for having been a fully cooperative and open partner.

Sanan cooperative määritelmät

Esimerkit

  • The patient was rarely cooperative, and tended to refuse treatment
  • a cooperative game
  • a cooperative business enterprise

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja